Dotarła do mnie YI DVR i muszę powiedzieć że w nocy strasznie przejaskrawia światło. obraz tak jakby iskierki obleciały. Za dnia jest bardzo dobrze , ale z tym nawet kiepskie kamery sobie dość radzą.
Jest jakiś nowy soft który ogranicza ten efekt rozjaśniania w nocy ?
Jaki masz soft w tej kamerze teraz? Szybę masz w dobrym stanie, jeśli nie to może być efekt rys i zadrapań, których w dzień nie widać. U mnie też w nocy słabo wygląda.
Sam zamysł Xiaomi był ok. Upakowali nową matrycę od Aptiny o bdb osiągach, ALE dali procek który nie wykorzystuje jej możliwości. Do tego port USB ale tylko do ładowania, moim zdaniem błąd.
O bolączkach tej kamerki wiem, dlatego jestem ciekawy czy ta promocja to tylko marketing, czy może niedługo pojawić się nowa poprawiona wersja i dlatego próbują pozbyć się zapasów. Wielu z Was śledzi takie tematy bezpośrednio na stronach producentów, więc myślałem że ktoś coś wie ciekawego
Hej. Jeżeli kamerka ma ustawioną ostrość na bardzo bliskie odległości (ostrzy bardzo dobrze na około 40cm), to w jaki sposób powinienem przestawić soczewkę? Odkręcić ją od matrycy czy dokręcić?
RX300 lub G90A, można zakupić w PL poniżej 300 zł. Oba miałem i polecam. G90A nagrywa nieco lepiej niż RX300 w nocy. Jak oczekujesz filmów HDR i wysokich rozdzielczości oraz nowych sensorów Aptiny / Sony, musisz przygotować przynajmniej 500 zł na jakiegoś dobrego klona.