Kabel+ ladowarka 2a + urzadzenie do mierzenia pjemnosci

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Simga

Kabel+ ladowarka 2a + urzadzenie do mierzenia pjemnosci

Post autor: Simga »

Witajcie mam do was kolejne pytania ....
1 Gdzie w PL i jakiej firmy kupić ładowarkę mikro usb do miller v9, żeby ładowała 1-2a ?
2 Gdzie i jaki kabel usb, również żeby był w stanie ładować wyższym prądem 1-2a, bo te co mam w domu to max 0.7
3 Gdzie kupić urządzenie, które podłączą się pod kabel i ładowarkę, które pokazuje ile mAh weszło w ogniwo ?

Wszystko z PL ponieważ nie mam pojęcia, jak kupować w chińskich sklepach, za dużo tam kombinacji ...
Ostatnio zmieniony piątek 22 kwie 2016, 17:45 przez Simga, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
skaktus

Re: Kabel+ ladowarka 2a + urzadzenie do mierzenia pjemnosci

Post autor: skaktus »

Simga pisze:Witajcie mam do was kolejne pytania ....
1 Gdzie w PL i jakiej firmy kupić ładowarkę mikro usb do miller v9, żeby ładowała 1-2a ?
2 Gdzie i jaki kabel usb, również żeby był w stanie ładować wyższym prądem 1-2a, bo te co mam w domu to max 0.7
3 Gdzie kupić urządzenie, które podłączą się pod kabel i ładowarkę, które pokazuje ile mAh weszło w ogniwo ?

Wszystko z PL ponieważ nie mam pojęcia, jak kupować w chińskich sklepach, za dużo tam kombinacji ...
1.Kup oryginalną ładowarkę np. z Nokii czy Samsunga, która da te 2A przy 5V.

2.Temat w tym samym dziale co Twój, nawet Ci się nie chciało go przejrzeć:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p ... 7e1#224130

3.Kupisz na allegro i wielu sklepach internetowych, nazwa to "miernik usb / woltomierz usb/ amperomierz usb". Kłania się google.

PS-Jaki kombinacje w sklepach ? Zakładasz konto na PayPal, tak samo jak maila czy na allegro. Ładujesz konto zwykłym przelewem. Wchodzisz na stronę sklepu, klikasz co chcesz, dajesz zapłać przez PayPal, logujesz się do PayPal, potwierdzasz i tyle. Czasem dodatkowo sprawdzasz dane do wysyłki czy są poprawne i nic więcej.
ILPT
Simga

Ok zalozylem paypal przelalem pieniadze i mam do was [ytanie mam do wyboru EU direct i CN direct to ktory mam wybrac?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 kwie 2016, 16:53 przez Simga, łącznie zmieniany 1 raz.
fotorondo

Post autor: fotorondo »

EU - kupujesz z europy, CN - z chin.
Simga

I co wy wybieracie ? Co lepsze ?
fotorondo

Post autor: fotorondo »

Zależy co kupujesz, co tańsze, z EU nie zapłacisz cła i Vat'u.
Simga

Chciałem kupic to http://www.banggood.com/KEWEISI-3V-9V-0 ... 84613.html EU 4 zł droższe
Awatar użytkownika
sp5it

Post autor: sp5it »

Z CN też nie zapłaci.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 kwie 2016, 17:51 przez sp5it, łącznie zmieniany 1 raz.
My flashlight is smaller than yours...
light7

Post autor: light7 »

Simga pisze:Chciałem kupic to http://www.banggood.com/KEWEISI-3V-9V-0 ... 84613.html EU 4 zł droższe
Mam ten miernik.
Jego zaletą jest to, że w przypadku braku zasilania zapamiętuje pomiar. Aby go skasować należy przytrzymać przycisk reset przez kilka sekund.

Jak nie chcesz czekać na przesyłkę z Chin to tutaj jest dostępny od ręki http://allegro.pl/miernik-keweisi-wolto ... 08319.html
Simga

Właśnie przecenili ten miernik w chinach do 18 zł
Ostatnio zmieniony wtorek 26 kwie 2016, 18:57 przez Simga, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ