witam, to mój pierwszy post. Szukam latarki, która będzie miała wąski słup światłą bez blasków na boki. Latarka taktyczna z włącznikiem żelowym, z zoomem i dwoma trybami światła mocnym i słabym (bez strobo). Co możecie zaproponować. Wytypowałem taki model: BAILONG BL-Q01-L2 85 000 Lumenów.
Weź pod uwagę, że propozycje wyżej to żadne zoomy, najczęściej mają co najmniej 3 tryby ( chyba ze kupować będziesz modowaną z sterownikiem programowalnym) nie ma w zestawie również włącznika żelowego.
Poza tym jeśli chcesz mocować na broni to dobierz sobie montaż dwuczęściowy.
doprecyzuję, chcę założyć latarkę na wiatrówkę. Strzelanie nocne do tarczy (tarcza 8-50m), Zależy mi na punktowym oświetleniu, bez blasków na boki. Możliwość założenia przycisku żelowego na kablu. Dwie funkcje świeenia 100% i 50% (może być mniej).
Uchwyt już mam.
Blaski to pewnie spil. Koleś chce samego spota, czyli tak jak w zoomie - tylko jedna główna wiązka i nic więcej.
Bailongi i inne wynalazki sobie podaruj. W opisie zasięg 2 km, 85 000 lumenów. W rzeczywistości zasięg 1 km, ale nie taki że ty coś zobaczysz z 1 km ale tak, że to ktoś km od ciebie zobaczy że coś tam się świeci. 85 000 lumenów dzielisz, mnożysz tak jak chcesz i jak uzyskasz wynik 400 lumenów, wówczas uznajesz to za prawidłową ich liczbę ( i to przy dobrych wiatrach).