Latarka z Biedronki
-
Też zadałem takie pytanie. Moim zdaniem, jeżeli jest to 250 lumenów to troszkę za mało. Kolega "skaktus" również ma takie zdanie. Mam ultrafire C8 na xr-e. Kilka razy zabrałem na nocne wycieczki rowerowe po lesie. Światła zdecydowanie za mało oraz za duże skupienie. W biedronkowej może być podobnie. Dodatkowo by mnie irytowało brak wskaźnika końca ładowania pakietu. To jest niedorzeczne dla mnie w tym wypadku. Podobno dioda to xp-g2 w max na 1080mA. A katalogowo ma 586lm przy 1.5A. Teraz nie wiem dlaczego chińczyk dał taki prąd ze sterownika. Może przy 1500mA zaczęła by świecić z gorąca? Na wiadomo jakim portalu są identyczne lampki ale na xm-l i dodatkowo ładowarka sieciowa ze wskaźnikiem ładowania. U mnie leżą jeszcze 3 sztuki w sklepie. Ale jak dla mnie to szala się przechyla, że jest to słabizna.pokerman9 pisze:jako że jest to mój pierszy post na światełkach
Witam Wszystkich bardzo gorąco
teraz w temacie,opłaci się to coś kupić na niedługie wieczorne jazdy po lesie?
zostało jeszcze kilka sztuk w biedrze koło mnie i sie zastanawiam.
z góry dziekuje
Poświeciłem nią a nawet rozebrałem w sklepie. Trudno powiedzieć do czego się nadaje, świeci tak punktowo że nie wiadomo do czego to wykorzystać? Materiał obudowy typowo chiński z niskiego jakościowo materiału.
Dokładnie to jest to KLIK tylko z jakąś inną diodą i biedronkowym kartonikiem. Gdyby była za połowę ceny to bym nawet kupił do modyfikacji.
Dokładnie to jest to KLIK tylko z jakąś inną diodą i biedronkowym kartonikiem. Gdyby była za połowę ceny to bym nawet kupił do modyfikacji.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
-
Mimo wszystko kupiłem. Paragon zeskanowany.
Ale mam pytanie. Gdzie można dostać prawdziwą ładowarkę do tego pakietu?
Jak szukam to wyskakują mi ładowarki ale do pojedynczych ogniw.
Umiejętności ani możliwości by zrobić samemu nie posiadam.
Ale mam pytanie. Gdzie można dostać prawdziwą ładowarkę do tego pakietu?
Jak szukam to wyskakują mi ładowarki ale do pojedynczych ogniw.
Umiejętności ani możliwości by zrobić samemu nie posiadam.
Ostatnio zmieniony sobota 09 kwie 2016, 13:11 przez Frodo907, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Też mam ten oświetlacz przedniego koła, tak dokładnie, przedniego koła. Wystarczy z krawężnika zjechać i już świeci w dół, mocowanie jakieś ogarnę, to nie problem. Martwi mnie tylko te skupienie. Ta latarka jest zdecydowanie za słaba na światła długie, a do większej mocy ma za słabe chłodzenie. Da się jakoś rozproszyć te światło? Za długie mi służy Convoy M1, to chciałem kupić do jazdy dziennej. Próbował ktoś może zmatowić reflektor papierem ściernym?
- pegasus_sis