Czekam aż pojawią się jakieś testy podlinkowanej przez arekm http://www.banggood.com/Xiaomi-Original ... 16478.html
Bo nie ukrywam że nocne nagrania w mojej 3 letniej Prestigio 520 szału nie robią niestety, na drogach nie oświetlonych ledwo światło z lamp widać na asfalcie ....
@vin324: właśnie BG wysłał paczkę z tym... zobaczymy
(do tego po raz pierwszy sytuacja, że nr śledzenia jest widoczny w mailu od nich, a w panelu wisi jako shipped ale "untracked"... ciekawe. EDIT: to BG coś cuduje... ukrywa, że przesyłki 'standard shipping' ostatnio też mają tracking).
Ja jestem bardzo zadowolony (tak, że zamówiłem drugą).
Świetna jakość nagrywanego obrazu. Menu chińskie nie przeszkadza bo jest bardzo proste (graficzne oznaczenia w menu mówią tyle, że po chwili się zorientujesz co i jak). Wifi - rewelacja, w końcu łatwo podglądać/zgrywać na telefon bez demontażu sprzętu czy wyjmowania karty sd (bonus łatwa aktualizacja firmware i synchronizacja daty/czasu na kamerze). Z funkcji ADAS nie korzystam więc o tych się nie wypowiem.
Aplikacje na telefon w końcu (od bodaj tygodnia) po angielsku.
Nie wiem czy to było 1.2MB/s ale faktycznie mocno powoli. Nie wiem na ile sprzęt pozwala i czy to kwestia do poprawienia na poziomie fw/softu czy raczej nie.