GearBest - opinie
-
-
Wygląda na to, że baterie wysyłają tylko rejestrowaną paczką. Też właśnie kupiłem i było to moje pierwsze zamówienie z trackingiem.robertgl17 pisze:A u mnie dla odmiany przy zakupie 4 akumulatorów Panasonic za 15.28 nie mogę wybrać opcji bez trackingu za 1.99 dol ( znacznik opcji trackingu pojawił się automatycznie i nie mogę tego odznaczyć )
BTW wszystkie poprzednie doszły bez problemu.
Witam wszystkich użytkowników forum Światełka.pl.
Od roku czytam forum za sprawą mojego zamiłowania do turystyki górskiej, biegania oraz majsterkowania.
Nadszedł czas żeby kupić w końcu porządną czołówkę zamiast tych posiadanych już przeze mnie "biedronkowych".
Obecnie na GearBest jest w rewelacyjnej cenie Skilhunt H02 New - 26,99 $
Ale po przeczytaniu słabych opinii na temat tego sklepu zastanawiam się czy nie jakiś przekret lub podróbki?
http://www.gearbest.com/led-flashlights ... tml?wid=21
Jak myślicie, brać?
Od roku czytam forum za sprawą mojego zamiłowania do turystyki górskiej, biegania oraz majsterkowania.
Nadszedł czas żeby kupić w końcu porządną czołówkę zamiast tych posiadanych już przeze mnie "biedronkowych".
Obecnie na GearBest jest w rewelacyjnej cenie Skilhunt H02 New - 26,99 $
Ale po przeczytaniu słabych opinii na temat tego sklepu zastanawiam się czy nie jakiś przekret lub podróbki?
http://www.gearbest.com/led-flashlights ... tml?wid=21
Jak myślicie, brać?
-
Witaj !
Gearbest to nie jest już ten sam sklep, którego znamy sprzed roku ! Zmienił się diametralnie.
Podejście do klienta, odpowiedź na tickety, szybkość wysyłania paczek, czy wybór przewoźników !
Ostatnio reklamowałem 3 z wieluuu zamówionych noży/folderów, dostałem częściowy zwrot, w sumie jestem zadowolony, ponieważ w tych nożach był problem z blokadami (jakość czasami zawodzi w Ganzo, Enlan itp, to rzadkie przypadki).
W tym momencie prawdopodobnie nie znajdziesz taniej tej latarki, chyba, że ktoś zna niższą ofertę, prosimy o podesłanie
Pozdrawiam
Gearbest to nie jest już ten sam sklep, którego znamy sprzed roku ! Zmienił się diametralnie.
Podejście do klienta, odpowiedź na tickety, szybkość wysyłania paczek, czy wybór przewoźników !
Ostatnio reklamowałem 3 z wieluuu zamówionych noży/folderów, dostałem częściowy zwrot, w sumie jestem zadowolony, ponieważ w tych nożach był problem z blokadami (jakość czasami zawodzi w Ganzo, Enlan itp, to rzadkie przypadki).
W tym momencie prawdopodobnie nie znajdziesz taniej tej latarki, chyba, że ktoś zna niższą ofertę, prosimy o podesłanie
Pozdrawiam
Skilhunt H02 NEW za 26,99 z GearBest - Warto Zayzykować?
Może ktoś jeszcze poradzić czy brac u nich tego skilhouna po 26,99 & czy w pewniejszych sklepach ale wtedy ~ 45 $.zieloczek100 pisze:Witaj !
Pozdrawiam
Brać, ale Skilhunt H03 neutral. Nowe wydanie, dopracowane i lżejsze. Do biegania odpowiednia będzie wersja H03 neutral.
Link:
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-CR ... 06201403!A
cena: 35,44 $
kod: 38D4A1
Link:
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-CR ... 06201403!A
cena: 35,44 $
kod: 38D4A1
-
Re: Skilhunt H02 NEW za 26,99 z GearBest - Warto Zayzykować?
W BG masz tu Skilhunta H02 New za $26 z kodem sklh02 z darmową wysyłką rejestrowaną.Pablito pisze:Może ktoś jeszcze poradzić czy brac u nich tego skilhouna po 26,99 & czy w pewniejszych sklepach ale wtedy ~ 45 $.
H03 jest trochę mniejszy - sam musisz zdecydować czy warto dopłacać.
No właśnie Skilhunt H02 New 110 mm, czy ktoś z forumowiczów z tym biega? da się?
Latarka osadzona w Headbandzie wydaje się być niewyważona, tzn, główka z diodą jest znacznie bardziej wysunięta z uchwytu niż dupka. (wnioski na podstawie zdjęć).
Dla porównania Nitecore HC30 (nieodpowiedni do moich potrzeb rozkałd światła), Skilhunt H03 - nieco ponizej 100mm, ale plus 10 $...
Latarka ma być używana głównie jako czołówka więc stabilność na głowie i rozkład światła pod nogi są najważniejsze
Latarka osadzona w Headbandzie wydaje się być niewyważona, tzn, główka z diodą jest znacznie bardziej wysunięta z uchwytu niż dupka. (wnioski na podstawie zdjęć).
Dla porównania Nitecore HC30 (nieodpowiedni do moich potrzeb rozkałd światła), Skilhunt H03 - nieco ponizej 100mm, ale plus 10 $...
Latarka ma być używana głównie jako czołówka więc stabilność na głowie i rozkład światła pod nogi są najważniejsze