FastTech
-
Zamówienie noworoczne nr 1 wstrzymane z powodu baterii. Po wymianie postów stanęło na tym, że zwrócą kasę za baterię a resztę wyślą.
Zamówienie nr 2 - patrz zamówienie nr 1 (obydwa nie są jeszcze wysłane).
Zamówienie nr 1, drugi ticket: przedwczoraj napisali, że zamówiona lampka nie ma diody Cree tylko podróbkę i zapytali się, czy wysyłać tak jak jest, czy zwrócić kasę. Wczoraj, nie czekając na odpowiedź, zadecydowali, że zwrócą kasę (z lampki i tak chciałem wykorzystać tylko obudowę).
A ludzie narzekali na Gearbest...
Zamówienie nr 2 - patrz zamówienie nr 1 (obydwa nie są jeszcze wysłane).
Zamówienie nr 1, drugi ticket: przedwczoraj napisali, że zamówiona lampka nie ma diody Cree tylko podróbkę i zapytali się, czy wysyłać tak jak jest, czy zwrócić kasę. Wczoraj, nie czekając na odpowiedź, zadecydowali, że zwrócą kasę (z lampki i tak chciałem wykorzystać tylko obudowę).
A ludzie narzekali na Gearbest...
Ja mam pytanie:
Info z Fasttech, że przesyłka wysłana 18.03.2016, na ich stronie w zamówieniach zdjęcie koperty zaadresowanej. Dostałem nr przesyłki: RP337506646SG i niestety wyszukiwarki nie znajdują tej przesyłki.
Czy to oznacza, że przesyłki nie wysłali tylko ściemniają, czy też podali mi zły nr?
Niestety zdjęcie trochę rozmazane i nie mogę potwierdzić czy nr z paczki zgadza się z tym podanym przez nich.
Info z Fasttech, że przesyłka wysłana 18.03.2016, na ich stronie w zamówieniach zdjęcie koperty zaadresowanej. Dostałem nr przesyłki: RP337506646SG i niestety wyszukiwarki nie znajdują tej przesyłki.
Czy to oznacza, że przesyłki nie wysłali tylko ściemniają, czy też podali mi zły nr?
Niestety zdjęcie trochę rozmazane i nie mogę potwierdzić czy nr z paczki zgadza się z tym podanym przez nich.
W końcu przesyłka pojawiła się w trackingu.Victor pisze:Ja mam pytanie:
18.03 miałeś wysłane od nich?Kiedy pojawiła się w polskim trackingu?Victor pisze:W końcu przesyłka pojawiła się w trackingu.Victor pisze:Ja mam pytanie:
U mnie direct link podaje,że wysłana 16.03 wysłana,23/03/16 21:03 Status updates may be available from destination carrier,ale w trackingu poczty polskiej istnieje tylko status wysłania 16.03
W Szwecji jest!munenori pisze:Mojej na 17track jeszcze nie ma,zaczekam jeszcze trochę,chociaż powoli cierpliwość się kończy.Victor pisze:W pp jeszcze nie ma trakingu, dzisiaj dopiero pojawił się na 17track, wyżej masz mój nr przesyłki.
Szukam jej już na różnych stronach,zawsze gdzieś w drodze.
RE843914118SE
http://r4v.pl/sledzenie/detail.php?nr=RE843914118SE
Już blisko, coraz bliżej!
Na pocieszenie Wam napiszę, że z promocji z początku lutego, FT nie wysłał mi 1 przesyłki. Co ciekawe czekałem ok 2 tyg na pojawienie się towaru, który non stop miał i nadal ma status "in stock" ale zmieniłem na podobny który niby był dostępny i nadal czekam nie wiadomo z jakiego powodu.
Wg mojej opinii w tym sklepie nic się nie zmieniło odkąd pamiętam, bo takie akcje zawsze miały miejsce. Jak się trafi na taką sytuację to chyba jedynym rozwiązaniem jest zwrot $ i ponowny zakup tego samego produktu. Dziwne to jest ale kiedyś działało za każdym razem.
Wg mojej opinii w tym sklepie nic się nie zmieniło odkąd pamiętam, bo takie akcje zawsze miały miejsce. Jak się trafi na taką sytuację to chyba jedynym rozwiązaniem jest zwrot $ i ponowny zakup tego samego produktu. Dziwne to jest ale kiedyś działało za każdym razem.
- przemek1602
Hm,do naszej firmy przesyłki ze Szwecji dochodzą po max 3 dniach.luzik pisze:W Szwecji jest!munenori pisze:Mojej na 17track jeszcze nie ma,zaczekam jeszcze trochę,chociaż powoli cierpliwość się kończy.Victor pisze:W pp jeszcze nie ma trakingu, dzisiaj dopiero pojawił się na 17track, wyżej masz mój nr przesyłki.
Szukam jej już na różnych stronach,zawsze gdzieś w drodze.
RE843914118SE
http://r4v.pl/sledzenie/detail.php?nr=RE843914118SE
Już blisko, coraz bliżej!
Kiepsko działa europejska poczta,przesyłki z fasttech via Singapur miałem po max 16 dniach od zamówienia.