LogView Studio - poszukiwany samouczek/tutorial

Czyli wszystko co potrzebne prawdziwemu DIY'owi;) Porady, pytania i opisy używanego przez nas sprzętu.
3835
Kontakt:

LogView Studio - poszukiwany samouczek/tutorial

Post autor: 3835 »

Jak w temacie, szukam samouczka/tutorialu do programu LogView Studio, chodzi mi o monitorowanie procesu ładowania i rozładowywania ogniw i akumulatorów (ładowarka to IMAX B6 mini). Preferowany język tutorialu to polski/angielski ewentualnie niemiecki. Zależy mi na jego łopatologiczności :).
Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.
Awatar użytkownika
Issac

Post autor: Issac »

dołączam się :)
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

No intuicyjny ten program to nie jest, ale na prawdę można samemu dojść co do czego służy i jak ustawić :) Miałem opisywać jego obsługę ale na razie czasu brak, przesunąłem te plany na zimę:)
3835
Kontakt:

Post autor: 3835 »

Manekinen pisze:No intuicyjny ten program to nie jest, ale na prawdę można samemu dojść co do czego służy i jak ustawić :) Miałem opisywać jego obsługę ale na razie czasu brak, przesunąłem te plany na zimę:)
Nie powiedziałbym, że LogView jest nieintuicyjny, bo widziałem dziwaczniejsze oprogramowanie. Na pewno można poznać jego najważniejsze funkcje bez jakiś szczegółowych opisów. Osobiście szukam samouczka/opisu ponieważ nie potrafię zmusić programu do zapisywania jakichkolwiek danych z ładowarki. Podpieram się tym opisem (bardzo klarownym zresztą) ale jedyna aktywności jaką zaobserwowałem to ta w okienku Device Monitor.
Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.
studzin

Post autor: studzin »

A czy jest opcja importu danych zebranych w LogView V2 do LogView Studio?
darmach

Post autor: darmach »

3835 pisze:
Manekinen pisze:No intuicyjny ten program to nie jest, ale na prawdę można samemu dojść co do czego służy i jak ustawić :) Miałem opisywać jego obsługę ale na razie czasu brak, przesunąłem te plany na zimę:)
Nie powiedziałbym, że LogView jest nieintuicyjny, bo widziałem dziwaczniejsze oprogramowanie. Na pewno można poznać jego najważniejsze funkcje bez jakiś szczegółowych opisów. Osobiście szukam samouczka/opisu ponieważ nie potrafię zmusić programu do zapisywania jakichkolwiek danych z ładowarki. Podpieram się tym opisem (bardzo klarownym zresztą) ale jedyna aktywności jaką zaobserwowałem to ta w okienku Device Monitor.
Udało się coś zczytać z B6 mini?
ODPOWIEDZ