Convoy s2+
Convoy s2+
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie światełek
Mam problem ze swoim Convoyem s2+ zamówionym z Fasttech.com (chodzi dokładnie o ten model https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -2-group-3 )
Problem:
Bardzo słabiutko świeci.
Jakieś porady jak temu zaradzić?
Jeśli nie...
Może ktoś z forum zajmuje się naprawą i może oszacować ile kosztowałaby naprawa.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.
Mam problem ze swoim Convoyem s2+ zamówionym z Fasttech.com (chodzi dokładnie o ten model https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -2-group-3 )
Problem:
Bardzo słabiutko świeci.
Jakieś porady jak temu zaradzić?
Jeśli nie...
Może ktoś z forum zajmuje się naprawą i może oszacować ile kosztowałaby naprawa.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.
Jeśli udało ci się kogoś oszukać to nie dlatego, że ten człowiek jest głupi, tylko dlatego, że otrzymałeś więcej zaufania, niż jesteś wart.
Ebola pisze:A tryby działają poprawnie?
Jak możesz zrób lepsze zdjęcie diody, bo na trzecim i czwartym zdjęciu widać na niej jakąś czarną kropkę. Ale przez nieostre foto nie da się stwierdzić dokładniej co to takiego.
Pozdrawiam
Taka szramka na diodzie. Wcześniej jej nie widziałem, nawet gdy problem ze słabym światłem występował.
Jeśli udało ci się kogoś oszukać to nie dlatego, że ten człowiek jest głupi, tylko dlatego, że otrzymałeś więcej zaufania, niż jesteś wart.
Dioda jest częściowo oskalpowana, znaczy się, silikonowa soczewka odeszła od diody i trzyma się na strzępkach.
Czy latarce włącza się zabezpieczenie przed zbyt niskim napięciem akku? Jeżeli nie to oznacza że sterownik dostaje normalne napięcie a dioda jest uszkodzona.
Czy latarce włącza się zabezpieczenie przed zbyt niskim napięciem akku? Jeżeli nie to oznacza że sterownik dostaje normalne napięcie a dioda jest uszkodzona.
Ostatnio zmieniony sobota 26 mar 2016, 15:22 przez maciex93, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Od Woytazo mam 3 sztuki. w tym 2 nowe Samsung.Ebola pisze:A tak w ogóle to jakich aku używasz?
Niestety nie znam się na latarkach i trzeba wiele rzeczy wytłumaczyć na chłopski rozum.
- przemek1602