A ja jakoś nie mogę się dogadać z zamówieniem od nich od połowy stycznia. W zamówieniu ogniwa, jakieś drobnostki i 2 diody. Najpierw nie mogli dostać czerwonej XPE2, chociaż w opisie była wysyłka w 3 dni. Później chiński nowy rok. W końcu zrezygnowałem z diody. Zamówiłem jeszcze jakieś drobnostki i chciałem by połączyli wysyłkę w jedną rejestrowaną. No to znów support miał czas odpowiedzi 90 godzin (braknie tygodnia). Anulowałem wszystko i zrobiłem sam jedno zamówienie to teraz problem z pocztą.
Niby znaleźli nowy sposób na wysyłkę, ale od 10.03 status packaging i nic się nie zmienia. Moje najdłuższe zakupy. A na dodatek dolar przez ten czas trochę stracił (w sumie dobrze), nie ma już kodu na 10%, więc zwrot kasy nie bardzo mnie cieszy. Chyba będzie to ostatni zakup na FT.
piechucki pisze:Kupiłem 15 lutego, długo, długo nic, po mojej wiadomości niemal od razu numer trackingowy, znowu długo nic, a dziś przesyłka jest w Warszawie, więc może daj im jeszcze kilka dni?
Dzisiaj przesyłka otrzymała nowy status-Order departed from sorting hub,natomiast na stronie poczty polskiej pojawiła się również-
Nadanie przesyłki 2016-03-02 00:00 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2016-03-16 19:10 International Postal System
Nie tylko Fasttech ma kłopoty z realizacją swoich wysyłek z Chin - także Aliexpres i inne Taobao również - szczególnie ogniwa i jakieś drobne gadżetowe.
Większe rzeczy typu telefon czy kamera idą jakoś bez problemu.
Napisałem do Fasttech, ale odesłali mnie do naszej poczty. W śledzeniu poczty nie widać nic sensownego. Od 10 dni r4v.pl pokazuje ostatni status "Local mail tracking" i ślad się urywa.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC