Podziel się swoim smutkiem 2
Podziel się swoim smutkiem 2
Poprzedni temat ( http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=3430 ) urósł dosyć znacznie i wszelkie operacje związane z wydzielaniem postów i innymi operacjami administracyjnymi na słabszych urządzeniach są mocno utrudnione a może i niemożliwe, dlatego stary temat zamykam i otwieram nowy.
Teraz nie będę już autorem tematu
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Na jednej inwestycji przywieźli mi źle zwymiarowane drzwi... są za krótkie o 15cm!!! Duże drzwi ze szkła, przesuwne. W drugich szklanych w innym pomieszczeniu zamontowali chwytak a miała być tylko dziura... koszt szkła do wymiany około 13tys zł. Ręce opadają. Oczywiście nikt nie będzie płacić z inwestorów za szkło ale terminy się przesuwają o jakieś 3tygodnie, nosz kur...
A do domu zamówiłem zawiasy do deski sedesowej i przysłali inny model...
Czy w tym kraju można mieć to co się zamawia?
A do domu zamówiłem zawiasy do deski sedesowej i przysłali inny model...
Też tak miałem... Dwa razy zamawiałem zawiasy do kabiny prysznicowej i za każdym razem przysyłali niewłaściwe. Po drugim razie sam zgłupiałem i zacząłem sprawdzać, czy nie popełniłem błędu w zamówieniu. Okazało się, że nie.Polsky pisze: A do domu zamówiłem zawiasy do deski sedesowej i przysłali inny model...
Zwróciłem uwagę firmie, która mi to wysyłała, to jeszcze powiedzieli, że nic się nie stało.
Ręce mi opadły.
Chyba za szybko się wszystko odbywa i dlatego coraz więcej błędów powstaje, a w całym łańcuchu, to człowiek jest najsłabszym ogniwem.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Skoro większość rzeczy sprowadzamy z Chin to na co mamy narzekać ?
Skoro większość rzeczy jest produkowane w Chinach to czemu sie dziwimy ?
Produkcja w Polsce jest 3x droższa (minimum). Jeśli chcesz mieć tanio to dobrze miał nie będziesz.
Z drugiej strony- społeczeństwo nam mimo wszystko ubożeje, chce więc mieć "tanio", bo po prostu nie stać go na "dobrze".
B
co od 20 lat słyszy - żeby tylko tanio było
Skoro większość rzeczy jest produkowane w Chinach to czemu sie dziwimy ?
Produkcja w Polsce jest 3x droższa (minimum). Jeśli chcesz mieć tanio to dobrze miał nie będziesz.
Z drugiej strony- społeczeństwo nam mimo wszystko ubożeje, chce więc mieć "tanio", bo po prostu nie stać go na "dobrze".
B
co od 20 lat słyszy - żeby tylko tanio było