Banggood
Opus wypluł z siebie wynik 3403mAh przy obciążeniu 1A. Wygląda na to, że to oryginały.pietros pisze:Ja dzisiaj otrzymałem 4xpanasonic z promocji. Paczka nie była standardowa, wyglądała jak zwykła od osoby prywatnej, i nie miała żadnej deklaracji celnej. Tylko mój adres i adres skrzynki pocztowej do zwrotu. Wrzuciłem jedną sztukę do opusa, jak dostanę wynik to się podzielę.
Te testowałeś? http://www.banggood.com/4PCS-NCR-18650B ... 90989.htmlpietros pisze:Opus wypluł z siebie wynik 3403mAh przy obciążeniu 1A. Wygląda na to, że to oryginały.pietros pisze:Ja dzisiaj otrzymałem 4xpanasonic z promocji. Paczka nie była standardowa, wyglądała jak zwykła od osoby prywatnej, i nie miała żadnej deklaracji celnej. Tylko mój adres i adres skrzynki pocztowej do zwrotu. Wrzuciłem jedną sztukę do opusa, jak dostanę wynik to się podzielę.
Pokazał Ci przy ilu było odcięcie czy ładowarka zrobiła to wcześniej ?
a ja w tym tygodniu fartownie dostałem 4 sztuki 18650 z zabezpieczeniem (pudełko gratis ) z tej promo 18650 cena coś koło 10$
i jeszcze takie z promo na BG 2x26650 za ok 15$
i jeszcze takie z promo na BG 2x26650 za ok 15$
w tej chwili to bym brał na http://www.everbuying.net z tego względu że masz darmową przesyłkę która jest widoczna w trackingu (bez problemu przesyłają baterie), a zakupy trafiają do Ciebie po tygodniu od zamówienia.
-
- Kontakt:
Hej, specjalnie założyłem tu konto bo widziałem, że w loterii korzystacie z mojego automatu.piciex pisze:Nie było tam nigdy szczegółowego śledzania, ale takie podstawowe i czasem się przydawało. Było info, że dotarło na sortownie, czeka na lotnisku i że opuściło CN. Teraz po kliknięciu "Track" nic się nie pojawia.
Dzięki i witam was wszystkich.
A co do tej kwestii, którą cytuję to można sprawdzić sobie przesyłkę nierejestrową.
Trzeba:
Wejść na zamówienie i na słowie "Track" kliknąć prawym przyciskiem myszy i wybrać "zbadaj". Następnie przeglądarka wczyta nam te pole, które będzie wyglądać podobnie do tego:
Kod: Zaznacz cały
<span onclick="order_track('tutaj_jest_nr_paczki')" class="title">Track</span>