Witajcie.
Jakiś czas temu skradziono mi drzwi od tzw. euroskrzynki na klatce schodowej. Szukałem, sprawdzałem, znalazłem firmę która produkuje takie cuda. Umówiłem się na zakup drzwi i totalna olewka. Szukałem po szrotach i nie znalazłem.
Czy zatem może ktoś z was orientuje się, gdzie takowe drzwi można zamawiać ? Chciałbym uniknąć zakupu skrzynki dla jednego lokatora, tylko po to, aby z niej wymontować drzwi i za całość zapłacić ~ 150 zł. Może ktoś z waszych znajomych ma kogoś, kto pracuje w spółdzielni i może ma dostęp do elementów do euroskrzynek ?
Będę wdzięczny za pomoc.
Euro skrzynka - problem po kradzieży...
Budynek = spółdzielnia. Spółdzielnia kupuje skrzynki, montuje a potem martw się sam. Chodziłem z problemem do BOK, potem do prezesa, kazali zostawiać pisemka, obiecywali kontakt i nic z tego nie wyszło. Ogólnie olewka i tyle.
Z prawnego punktu skrzynka to Twój problem bo jest twoją "własnością" więc spółdzielnia ma to tam gdzie jest ciemno...
Z prawnego punktu skrzynka to Twój problem bo jest twoją "własnością" więc spółdzielnia ma to tam gdzie jest ciemno...
ILPT