Cree XP-L, chip XM-L2 w obudowie XP-G
MZielak, a jaki ma związek opis przedmiotu ze sprzedawanym przedmiotem u niesprawdzonych/niewiarygodnych sprzedawców? Jak sprawdzisz, czy dioda, którą dostałeś emituje 1000lm, czy 800lm przy jakimś tam prądzie? Jak poznasz diodę, czy to jest taki a taki bin?
Ostatnio zmieniony sobota 05 mar 2016, 21:30 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
marmez właśnie dlatego pytałem czy ktoś już może miał/testował takowe diody...jestem ciekaw czy to oznacza że wymienione w linku biny produkuje cree ale na Ali są podróbki czy całość to ściema? ...świadomy jestem że na sprawdzonym przez forumowiczów intl-outdoor dostępne są jedynie biny V6 dla XP-L i V3 Dla HI
I na więcej aktualnie nie licz realnie.MZielak pisze:marmez właśnie dlatego pytałem czy ktoś już może miał/testował takowe diody...jestem ciekaw czy to oznacza że wymienione w linku biny produkuje cree ale na Ali są podróbki czy całość to ściema? ...świadomy jestem że na sprawdzonym przez forumowiczów intl-outdoor dostępne są jedynie biny V6 dla XP-L i V3 Dla HI
Sometimes darkness can show you the light
-
-
Na cutterze jest już bin W2:
Cutter-XPL10R-W2-2B
Cutter-XPL353-W2-2B
Cree ostatnio też zmieniła soczewke - teraz jest mniejsza i cała okrągła - nie ma ścięć na bokach:
Cutter-XPL10R-W2-2B
Cutter-XPL353-W2-2B
Cree ostatnio też zmieniła soczewke - teraz jest mniejsza i cała okrągła - nie ma ścięć na bokach:
Producent udostępnia stosowne narzędzie, nie ma potrzeby wywarzać otwartych drzwi: Cree Product Characterization Toolfiberlight pisze:Czy ktoś testował jakiś bin na prądzie 350 mA?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
A i owszem, soczewka jest ścięta jak była, nic tu nie zmieniono.allonitium pisze:Na cutterze jest już bin W2[...]
Cree ostatnio też zmieniła soczewke - teraz jest mniejsza i cała okrągła - nie ma ścięć na bokach
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
-
greg, widziałeś bin W2 osobiście? Ja niestety nie... Tutaj: BLF: Improved XP LEDs piszą, że są mniejsze ścięcia, z ich całkowitym brakiem to jednak moja nadinterpretacja, bo nie widziałem na tym zdjęciugreg pisze:A i owszem, soczewka jest ścięta jak była, nic tu nie zmieniono.