Spokojnie dojdzie. Mi z tego sklepu, to i po dwóch miesiącach dochodziło.jarod33 pisze:wysłana jako nierejestrowana 29.01.2016r
FastTech
- przemek1602
Panowie! Przecież na ich stronie jak byk stoi od miesiąca, że będą mieli przerwę 10-dniową (bo obchodzą nowy rok) i przez ten czas nie wysyłają żadnych zamówień. https://www.fasttech.com/forums/stickie ... y-schedule
Teraz już pracują ale pewnie mają górę paczek do wysłania i będzie dodatkowy poślizg.
Teraz już pracują ale pewnie mają górę paczek do wysłania i będzie dodatkowy poślizg.
Chwalebne jest świecenie przykładem lecz w ciemności lepsza latarka...
- przemek1602
- przemek1602
Właśnie dostałem od Fasttech Olight S15, który zamówiłem w noworocznej promocji za $25 i okazuje się że w komplecie nie ma extension tube na 2xAA. Latarką jestem zachwycony ale szczerze to spodziewałem się przedłużki bo w opisie przedmiotu stoi jak byk:
PACKAGE CONTENTS 1*LED Flashlight, 1*Lanyard (22cm), 2*O Rings, 1*Magnet Replacement Ring, 1*English User Manual, 1*Extension Tube
Jak myślicie, warto z nimi dyskutować?
PACKAGE CONTENTS 1*LED Flashlight, 1*Lanyard (22cm), 2*O Rings, 1*Magnet Replacement Ring, 1*English User Manual, 1*Extension Tube
nie tylko warto ale trzeba, niech dosyłająatomic pisze:Właśnie dostałem od Fasttech Olight S15, który zamówiłem w noworocznej promocji za $25 i okazuje się że w komplecie nie ma extension tube na 2xAA. Latarką jestem zachwycony ale szczerze to spodziewałem się przedłużki bo w opisie przedmiotu stoi jak byk: