Kupno latareczki do roweru
Na Fasttech jeśli kupisz gotowca z 2.1A i diodą dobraną pod siebie to myślę, że będziesz zadowolony i wcale tak drogo nie wyjdzie. Teraz nawet chyba jakieś zniżki jeszcze są na nie chyba. Z całą pewnością jeśli najdzie cie ochota coś pozmieniać... znajdziesz do niej wszystko. Ten klip na kierownice też tam gdzieś jest... Jeszcze jest opcja kupić coś tutaj na forumowym sklepiku. Będzie drożej ale już dopasowane pod ciebie i przyjdzie szybciej niż od myfriendów.
W związku z tym - mam prośbęskaktus pisze:Żadna, najczęściej to wydmuszki
Czy ktoś posiada taką "wydmuszkę" z allegro w przedziale cenowym 64-95zł i byłby chętny się pochwalić zdjęciami jak to wygląda w środku, jak świeci i coś więcej o tej lampce?
A może tą metodą najtaniej zrobić obudowę ?
https://www.youtube.com/watch?v=tH-PaNugz9w
Witam
Pozdrawiam
Tutaj porównałem, oryginalną UltraFire Wf502 z zakupem z rodzimego sklepu, a czasem jest jeszcze gorzej...Ven0n pisze:Czy ktoś posiada taką "wydmuszkę" z allegro w przedziale cenowym 64-95zł
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- smokuxx1987
Po co kominatoryka skoro już za 13$ mamy oryginalnego Convoya S2+ 2,8A z diodą T6-4C w wersji RED: http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_154256.html , za 13,64S wersja BLUE . Za takie grosze to szkoda kombinować. Kupiłem właśnie na tej aukcji wersję BLUE i powiem jedno: warto było.
Zakupu na tej aukcji dokonałem kilka miesięcy temu(chwilę po aferze z podróbkami) i otrzymałem oryginały(2szt.BLUE) i cieszę się nimi(piszę z własnego doświadczenia).
Wiem, że GearBest miał swego czasu problem z klonami S2+(pakowane były w cieniutkie kartoniki otwierane z boku(coś a'la opakowanie od tabletek), a oryginały miały opakowanie sztywne z ładnym metalicznym logo i nakładanym z góry "wieczkiem").
Polecam ich, bo kupiłem po tych aferach u nich oryginał i wsio gra.
Myślę, że jak się przejechali na klonach to będą mądrzejsi i ich nie wprowadzą ponownie(trochę kasy wtopili w reklamacjach).
Oczywiście można je w 100% pewne kupić drożej u dystrybutora Simona na Aliexpress i być pewnym oryginalności.
Wiem, że GearBest miał swego czasu problem z klonami S2+(pakowane były w cieniutkie kartoniki otwierane z boku(coś a'la opakowanie od tabletek), a oryginały miały opakowanie sztywne z ładnym metalicznym logo i nakładanym z góry "wieczkiem").
Polecam ich, bo kupiłem po tych aferach u nich oryginał i wsio gra.
Myślę, że jak się przejechali na klonach to będą mądrzejsi i ich nie wprowadzą ponownie(trochę kasy wtopili w reklamacjach).
Oczywiście można je w 100% pewne kupić drożej u dystrybutora Simona na Aliexpress i być pewnym oryginalności.
Ostatnio zmieniony niedziela 21 lut 2016, 15:24 przez darekka, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich serdecznie podepnę się pod temat ponieważ nic nie można tu napisać
Poszukuję oświetlenia przedniego do roweru . Szukam lampki mocnej do lasu jak i dróg rowerowych , ulic . Naczytałem się wiele i postanowiłem poprosić o propozycje . Może ktoś z użytkowników również jeździ po lesie i posiada jakieś sprawdzone nie drogie oświetlenie . Za wszelkie propozycje pomoce będę wdzięczny . Pozdrawiam Wojtek
Poszukuję oświetlenia przedniego do roweru . Szukam lampki mocnej do lasu jak i dróg rowerowych , ulic . Naczytałem się wiele i postanowiłem poprosić o propozycje . Może ktoś z użytkowników również jeździ po lesie i posiada jakieś sprawdzone nie drogie oświetlenie . Za wszelkie propozycje pomoce będę wdzięczny . Pozdrawiam Wojtek
- smokuxx1987