....POTWORNE
Śliczne, Midi, skąd bierzesz te refy?
3xQ5+18mm OP w jednej głowicy
- Calineczka
- Kontakt:
Refy to Ty mi je kiedyś zamawiałeś, z tego co pamiętam to masz jeden na 6 ledów , to lepiej go pilnuj he he. A tak na marginesie to na naszym kolejnym zlocie trzeba czymś ludziom po oczach świecić, no nie, zrobimy konkurs w nocy, błysk takim stworem w oczka a po tym kto pierwszy do wyznaczonego punktu, powiedzmy 100m lasem, w nagrodę latarka . Nie no taki straszny to nie jestem, taki żarcik .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
No koledzy mili, strasznie mnie prosi jeden kolega co bym mu sprzedał tego wieloleda 3xQ5, chyba nie dotrzymam jej do spotkania. No ale na jej miejsce będę miał 5xQ5 .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.