3xQ5+18mm OP w jednej głowicy

co i jak zrobiłem...
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

....POTWORNE :mrgreen:
Śliczne, Midi, skąd bierzesz te refy?
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Refy to Ty mi je kiedyś zamawiałeś, z tego co pamiętam to masz jeden na 6 ledów :twisted: , to lepiej go pilnuj he he. A tak na marginesie to na naszym kolejnym zlocie trzeba czymś ludziom po oczach świecić, no nie, zrobimy konkurs w nocy, błysk takim stworem w oczka a po tym kto pierwszy do wyznaczonego punktu, powiedzmy 100m lasem, w nagrodę latarka :mrgreen: . Nie no taki straszny to nie jestem, taki żarcik :razz: .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Oj midi, znowu sprawiasz, że ślinka człowiekowi cieknie na sam widok Twoich kolejnych "potworków"... Chyba mnie z roboty wyrzucą jak nie będę chciał z wakacyjnego wyjazdu wrócić do domu ;)
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

No koledzy mili, strasznie mnie prosi jeden kolega co bym mu sprzedał tego wieloleda 3xQ5, chyba nie dotrzymam jej do spotkania. No ale na jej miejsce będę miał 5xQ5 :twisted: .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
ODPOWIEDZ