Mam problem z zaplanowaniem modowania

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
LightLover

Post autor: LightLover »

SzymonHK pisze:
LightLover pisze:Na zasilaniu z 1AA (ni-mh) - raczej nie, z 14500 (li-ion) - tak.
Z eneloopa 7880 potrafi spokojnie dać w leda 700mA co dla dobrego Q5 daje mniej więcej 180 lumenów. 7880 nie pracuje z takim napieciem, max 2V do li-iona trzeba driver 7882, który na AA jes wyraźnie słabszy.
Tak, wiem, ale gdy pisałem swojego posta nie było jeszcze Twojej odpowiedzi..
Myślałem, że rozmawiamy o 15880 (o którym była mowa wcześniej)
Fluxor pisze:Za 80 zl mozesz miec romisena albo za 100 zl takiego z zasilaniem AA+Liion.
Ostatnio zmieniony niedziela 14 cze 2009, 14:50 przez LightLover, łącznie zmieniany 1 raz.
SzymonHK

Post autor: SzymonHK »

LightLover ten drugi cytat nie jest mój, lepiej nie przypisywać komuś cudzych postów.
Do sprzedania DARKTORT DT-E1.0 http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=1772
Awatar użytkownika
LightLover

Post autor: LightLover »

Faktycznie, przepraszam za nieporozumienie - już poprawione :wink:
zipek135

Post autor: zipek135 »

Jednak widzę, że to się nie opłaca za bardzo :|. Bo i tak będzie mocniej świeciła latarka gotowa w tej cenie. Opłacałoby się, gdybym miał jakieś body za grosze... Więc na razie trzeba będzie się wstrzymać i poszukać jakiegoś body ... Najwyżej kupię teraz jakąś i później zrobię i będę miał dwie :p. Muszę teraz się tylko zastanowić jaką kupić ... Żeby świeciło podobnie do Bocianolatarki ;) BO na razie na allegro ni ma jej ...
ODPOWIEDZ