Ją wybralem china post bo niby dostawa od 6 do 14 dni.
Ale zamówiłem paczkę 16 wysłali ją 24 ostatni wpis w trackingu to 26 i cisza.
Nadal nie wiem gdzie jest moja paczka i co się z nią dzieje.
Zaraz minie 14 dni a latarki nie ma
Forum z linka nie działa, możesz coś więcej napisać? Bo przy dodaniu do koszyka nic się samo nie nalicza. Tak przy okazji - działają tam na latarki jakieś kody rabatowe poza BLF?
Dzięki bardzo za cynk o tym rabacie, bo dzięki temu zamawiając Convoy S2+ oraz SingFire SF348 zaoszczędziłem ponad 3 dolary
Może się komuś przyda info, że przy cenie 18 dolców po rabacie za wysyłkę registered trzeba było dopłacić 18 centów.
Witam w dniu 24.01.2016r. zakupiłem w powyższym sklepie Convoy S2+, przesyłka wysłana jako nierejestrowana 29.01.2016r.
Niestety na tą chwilę przesyłka nie dotarła do mnie.
Doradźcie czy mam czekać jeszcze czy podejmować jakieś kroki , a jeżeli tak to jakie.
jarod33 pisze:Witam w dniu 24.01.2016r. zakupiłem w powyższym sklepie Convoy S2+, przesyłka wysłana jako nierejestrowana 29.01.2016r.
Niestety na tą chwilę przesyłka nie dotarła do mnie.
Doradźcie czy mam czekać jeszcze czy podejmować jakieś kroki , a jeżeli tak to jakie.
Pisz do nich, niech szukają a potem jak płaciłeś PAYPAL to odczekaj terminy i prośba o zwrot kasiury
Wiesz miesiąc dla przesyłki z Chin to nic. Jednak jeśli miałeś obiecane max 30 dni na dostarczenie to śmiało możesz zarządzać zwrotu. Z tym że większość osób/sklepów oferuje taką opcję po 60 dniach więc posprawdzaj.