definicja genialna
sporo rzeczy potrafi być taktyczna a tak naprawdę mało jest osób którzy podwieszają latarkę do AK-47 i idą strzelać do ludzi
Fenix TA30 test
Gdzie sie nie spojrzysz WOJNA. W kolejce po wędlinę, na ulicy w tłumie, na forach,w telewizji... świat to złooo. Dla tego właśnie mam nawet taktyczne gacie by sprostać trudnością dnia codziennego. Nie są może wygodne ale najważniejsze że jak je kupowałem sprzedawca zapewniał mnie iż są MEGA TAKTYCZNE. P.S. I podobno można do nich założyć strike-bezel(a). Cokolwiek miało by to znaczyć.
lennin pisze:Gdzie sie nie spojrzysz WOJNA. W kolejce po wędlinę, na ulicy w tłumie, na forach,w telewizji... świat to złooo.
Miałem na myśli że wojny z żołnierzami i bronią palną u nas w kraju nie jeszcze takiej nie ma a taktyczny sprzęt służy głównie do szpanu. Kolejki po wędlinę i związane z nią przepychanki są chyba mniej krwawe ale to też rodzaj konfliktu - wojny
Są niestety nieszczęśliwe kraje gdzie sprzęt taktyczny służy do innych nie szpanerskich celów - wiele jest miejsc gdzie ciągle trwa wojna i nie widać żadnych nadziei na zażegnanie konfliktu. Świat rzeczywiście ogarnięty jest wojną
A wracając do taktycznej latarki co się stanie jak włoży się doń 2xAA ?
Długość chyba podobna jak 3xCR123 tylko lekko węższe...
Ciekawe czy sterownik będzie wstanie jakieś światło z tego wykrzesać?
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)