uchwyt rowerowy do latarki-który?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

madkeinam pisze:ja go tam nie lubię, wolę milion razy ten nie obracany.

Bo masz prostą kierownicę. ;)
madkeinam

Post autor: madkeinam »

piciex pisze:
madkeinam pisze:ja go tam nie lubię, wolę milion razy ten nie obracany.

Bo masz prostą kierownicę. ;)
A nie prawda bo giętą, nie lubię prostych... no ale ma 720mm, trochę latarek się na nie zmieści :-P No ale fakt, jak na mostek założę torbę z telefonem to już trzeba używać tych obracanych uchwytów.
swimfan

Post autor: swimfan »

kamil1636 pisze:Czy zamawiał ktoś ten uchwyt z banggood ?
uchwyt
Potwierdzam brzydki jak diabli, ale praktyczny aż do bólu. Stabilny i pomieści latarkę do 35 mm. Jestem ciekaw gdzie oni to cudo wytwarzają jak w Chinach droższe to jest niż w Polsce 2 razy:), czyżby krajowa produkcja:)
zieloczek100

Post autor: zieloczek100 »

Kupie coś lepszego w podobnej cenie
http://www.banggood.com/Wholesale-Flash ... 41677.html
?
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Zawsze możesz kupić to w lepszej cenie. :mrgreen: http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... a9f05e3bff
zieloczek100

Post autor: zieloczek100 »

Jakościowo są ok?
swimfan

Post autor: swimfan »

Materiał plastiko-guma przyzwoitej jakości. Kilka lat użytkowania (zapewne wszystkie wychodzą z jednej fabryki) wszystko trzyma się ,nie ma się do czego doczepić: nic nie strzela, nic nie pęka. Jedyne co, to ząbki blokujące nadmierny obrót uchwytu z biegiem czasu się trochę wytarły. Przy tych cenach to kilka lat temu to ja wydałem majątek całe 10 PLN, ale było warto i nie żałuje;/.
madkeinam

Post autor: madkeinam »

Może dodam jeszcze, że nowsze egzemplarze są jakoś inaczej wykonane niż starsze. Same uchwyty się trochę błyszczą (starsze były po prostu matowe) a i śruby są wykonane zdaje się z innego materiały. Starsze były bardziej miękkie, elastyczne, podczas gdy nowe są sztywniejsze i zdzierają anodę z kierownicy (jak się chce uchwyt wepchnąć na 31.8mm). Nie zmienia o faktu, że uchwyty dobrze trzymają a i da się je w czasie jazdy poprawić bez kręcenia nakrętkami (ale same z siebie nie zmieniają położenia).
Edit: Może nie tyle nowsze co z innego źródła. Te bardziej gumowe kupowałem na Fasttech a te twardsze na Aliexpress.
ODPOWIEDZ