Body Fenix L1T(L2T) jaki driver?
Body Fenix L1T(L2T) jaki driver?
Witam..Panowie nabyłem Fenixa L1T po modzie na cree niestety ma spalona diodę i driver, można powiedzieć ze mam dobre body przystosowane do cree.W chwili obecnej wygląda to tak:
Zastanawiam sie na driverem chciałem coś z trybami oraz jeden tryb słabszy przez niedokręcenie głowicy (to będzie największy problem).Mam zamiar kupić cree R2 wiec dobrze by było dać driver o jak największej sprawność żeby jak najwięcej wycisnąć z diody.Miejsca na driver jest dość dużo w radiatorze
Aha driver musi obsługiwać tez 2xAA bo mam body L2T
Ciekawa propozycja na driver jest TO tylko nie wiem czy 2xAA obsluguje i jak zrobic ten slabszy tryb przez niedokrecenie??(jak nie kombinuje to wychodzi ze sie nie da)
Zastanawiam sie na driverem chciałem coś z trybami oraz jeden tryb słabszy przez niedokręcenie głowicy (to będzie największy problem).Mam zamiar kupić cree R2 wiec dobrze by było dać driver o jak największej sprawność żeby jak najwięcej wycisnąć z diody.Miejsca na driver jest dość dużo w radiatorze
Aha driver musi obsługiwać tez 2xAA bo mam body L2T
Ciekawa propozycja na driver jest TO tylko nie wiem czy 2xAA obsluguje i jak zrobic ten slabszy tryb przez niedokrecenie??(jak nie kombinuje to wychodzi ze sie nie da)
EDC: Nitecore Sens Mini CR2
Backup: Fenix PD12 CR123
Czołówka: Fenix HP05
Thrower: SkyRay KING
Rower: Nitecore P25 Smilodon
No wlasnie bo orginalnie jest to rozwiazane tak ze sa jak by 2 masy przez body i przez zetkniecie drivera z z tuba baterij.Orginalny driver jest pomyslany tak ze sa 2 minusy(widac to na foto 1 na radiatorze) jak prad plynie przez body to driver daje mniej pradu jak driwer zostanie polaczony z tuba zostaje to omijane i idzie max.Mozna by bylo ominac driver by na low byl tylko low a na maxie dopiero tryby ale chyba tak sie nia da;/pawelsz pisze: A tryby przez dokręcanie, hmm- się pomyśli, ino wtedy nie wiem jak by to miało działać przy tym driverze.
Tak jak czytam to ciekwą opcja byłby driver by flagiusz ale czy bedzie wersja na 1/2AA bo z tego co sie oreituje to cos ala Flupic.Aha ja mam miejesc na driver 14mm szeroki i 6 mm wysoki wiekszego nic nie wiejdzie....