Banggood
Takie pieczątki są na wszystkich paczkach, które macał Urząd Celny. Nie oznacza to absolutnie, że jest z nimi coś nie tak, tylko oni zwyczajnie też są rozliczani ze swojej pracy, a że nie wszystko co dotkną zostaje "zatrzymane" to jakoś muszą oznaczać paczki, które przez nich przeszły.
Bez pieczątek mam raczej tylko drobnicę nie rejestrowaną, ale to też nie zawsze.
Bez pieczątek mam raczej tylko drobnicę nie rejestrowaną, ale to też nie zawsze.
A u mnie nie , kupiłem 2 szt olight S15r i jedna dział druga nie
Nie żywa po prostu klikam i nic sie nie dzieje ani na aku ani na bateri , , druga działa bez problemu ,
Przyjmą reklamacje ? czy można samemu cos zagrzebać w niej ? w sumie i tak ja bym tego nie robil bo sie nie znam
Nie żywa po prostu klikam i nic sie nie dzieje ani na aku ani na bateri , , druga działa bez problemu ,
Przyjmą reklamacje ? czy można samemu cos zagrzebać w niej ? w sumie i tak ja bym tego nie robil bo sie nie znam
Ostatnio zmieniony środa 27 sty 2016, 10:12 przez revolta, łącznie zmieniany 1 raz.
-------------------------------
Jacek
Jacek
Te same wersje jedna i druga S15r
Ktos juz to robił jest problem z nimi sie dogadac ?
Ktos juz to robił jest problem z nimi sie dogadac ?
Ostatnio zmieniony środa 27 sty 2016, 10:12 przez revolta, łącznie zmieniany 1 raz.
-------------------------------
Jacek
Jacek
http://www.banggood.com/2016monkeyyear.html?utmid=395 znów jakaś promocja. Drapiemy, coś się losuje... I standardowo nic nie wygrywamy Ale może komuś się uda. Powodzenia.