No to napiszę Ci jeszcze, że w tej cenie wliczone jest ubezpieczenie od vatu - w przypadku konieczności jego zapłacenia, po okazaniu skanu dokumentów sklep zwraca wartość vatu i koszty naliczone przez DHL. Po rejestracji dostaje się kody rabatowe, ja miałem jeszcze taki "z zewnątrz" na 25USD.Manekinen pisze:Dziwnie jakoś. Normalnie bym napisał że trochę przepłaciłeś, ale jak na kuriera to końcowo wyszło podejrzanie mało
Też nie mam zwyczaju noszenia ciasnych spodni, raczej normalne, proste jeansy, jednak zawsze jakieś obawy są. Ja zawsze na początku dbam o sprzęt, kupuję folie i pokrowce, a po pewnym czasie i tak nudzi mi się to chuchanie i dmuchanie i ląduje w kieszeni z drobnymi i kluczami.Manekinen pisze:No ja nie traktuję tego jak drogiej zabawki, telefon to telefon. Noszę go normalnie w kieszeni, ale lubię luźne wygodne spodnie więc nie martwię się że go zegnę przy siadaniu, z resztą i tak ręka odruchowo leci do kieszeni i sprawdza czy telefon na swoim miejscu. Może do tej pory miałem szczęście, nie wiem
Tak wiem, mam wersję eu i zainstalowane TWRP, więc instaluję wg. punktu 1 od momentu "Pierwsza instalacja MIUIPolska".Manekinen pisze:pietros, dla wersji EU aktualizacja przebiega inaczej.