China zdecydowanie najszybciej!_Shadow pisze:jaka forme wybrac najlepiej ?
Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)
Ktorym najszybciej i najpiewniej dojdzie ?
FastTech
Acha, pisałem. Odpisali mi jakieś standardowe pierdoły. Zapewnili, że przesyłka wysłana, napisali, że mają siedzibę w Hong Kongu i czas dostawy przesyłki nierejestrowanej to do 30 dni roboczych, że mam do wyboru różne formy przesyłki itp itd. Na koniec napisali żebym dal przesyłce trochę czasu i na pewno dojdzie.maro21 pisze:Pisałeś? Ja czekam na odp jakąkolwiek....
EDIT: Dostałem dziś przesyłki nierejestrowane z Fasttech, jedna wysłana 23.11.2015 (49 dni), druga 05.12.2015 (38 dni).
Panowie doładowałem konto paypal, i chcę zrobić zakup.
Problem w tym że jak przechodzę do płacenia i zaznaczam Płatność paypal, i loguje się na niego, to i tak prosi mnie o podanie numeru karty której nie posiadam bo mam konto tylko do przelewów.
Da się to jakoś obejść ?
Problem w tym że jak przechodzę do płacenia i zaznaczam Płatność paypal, i loguje się na niego, to i tak prosi mnie o podanie numeru karty której nie posiadam bo mam konto tylko do przelewów.
Da się to jakoś obejść ?
Ostatnio zmieniony sobota 16 sty 2016, 21:53 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
Chce kupić towar za 39$ przelałem sobie 170zl więc myślę że spokojnie wystarczy.
A najlepsze jest że zamawiałem na bangood i poszło bez problemu
A najlepsze jest że zamawiałem na bangood i poszło bez problemu
Ostatnio zmieniony sobota 16 sty 2016, 21:53 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli 39$ to te 170 zł powinno wystarczyć ale prawie na styk (po obecnym kursie PP to jest 166,86zł)._Shadow pisze:Chce kupić towar za 39$ przelalem sobie 170zl więc myślę że spokojnie wystarczy.
A najlepsze jest że zamawialem na bangood i poszło bez problemu
Jeśli jednak masz 39 z "groszami" to już nie wystarczy
Doładować parę złotych. Sam kiedyś z taką sytuacją się męczyłem PP kilka groszy dodaje za przewalutowanie , a na bangood płacisz w zł i dlatego nie masz przewalutowania_Shadow pisze:Panowie doładowałem konto paypal, i chcę zrobić zakup.
Da się to jakoś obejść ?
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Za wcześnie, żeby się martwić. Do mnie też idzie przesyłka z Fasttech podobnie wysłana. Kiedyś dochodziły w tydzień. Widocznie tak teraz ma być. Trzeba czekać.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
- przemek1602
Zawsze od momentu kupienia 10 do 14 dni, teraz czekam 22 dzień i nic... chiński nowy rok trwa jeden dzień bo patrzyłem w ich świętach.
Ostatnio zmieniony wtorek 02 lut 2016, 19:41 przez przemek1602, łącznie zmieniany 1 raz.