Czołówka do pracy w terenie.
-
Czołówka do pracy w terenie.
Jeszcze raz witam,to mój drugi post na tym forum poza powitalnym
Ale do rzeczy,zgodzie z działem szukam czołówki,niby proste ale po przeczytaniu kilkudziesięciu tematów zaczynam głupieć.
Potrzeby,pracuje w terenie (energetyka),w większości przypadków wystarczy mi posiadany black diamond,ale często przydaje się zoom (np. jak w biedronkowej).
Zasilanie obojętne,ale łatwa wymiana baterii preferowana,tak i "lekkość" sprzętu.
Może być chińczyk z alli jak i coś sklepowego lub forumowego.
Cena,czy ja wiem +- 100pln,jeżeli warto to i ciut więcej,w sumie to ma być sprzęt do roboty i może go zostać uszkodzony,dlatego nie chcę za dużo inwestować.
Pomoże ktoś ?
Ale do rzeczy,zgodzie z działem szukam czołówki,niby proste ale po przeczytaniu kilkudziesięciu tematów zaczynam głupieć.
Potrzeby,pracuje w terenie (energetyka),w większości przypadków wystarczy mi posiadany black diamond,ale często przydaje się zoom (np. jak w biedronkowej).
Zasilanie obojętne,ale łatwa wymiana baterii preferowana,tak i "lekkość" sprzętu.
Może być chińczyk z alli jak i coś sklepowego lub forumowego.
Cena,czy ja wiem +- 100pln,jeżeli warto to i ciut więcej,w sumie to ma być sprzęt do roboty i może go zostać uszkodzony,dlatego nie chcę za dużo inwestować.
Pomoże ktoś ?
-
Dosyć fajne,ale trochę wielkie krowy z montażem nagłownym,biorę pod uwagę.pietros pisze:Ja bym trochę dołożył i kupił skilhunta H02 NEW albo H02R w zależności jaki jaki rozkład światła by Ci odpowiadał.
Tak,czasem muszę coś precyzyjnie doświetlić w odległości 5-10 m.piciex pisze:Do czego przydaje się zoom? Zasięgu brakuje, czy jakieś specjalne zastosowania?
Posiadasz ładowarkę do ogniw LiIon?
Ładowarkę mam.
Podobnie jak skilhunt H02 NEW , H02R fajne ale trochę duże,też biorę pod uwagę.Mikołaj pisze:Za 140zł można już mieć z Chin Nitecore hc30.
A coś +- gabarytów biedronkowej tylko lepsza ?
Ale z wielkością ww to może tylko takie pierwsze wrażenie.
-
Lektura o zoomach: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=13246
Spróbuj znaleźć lżejszą czołówkę tej klasy od HC30.
Spróbuj znaleźć lżejszą czołówkę tej klasy od HC30.
Kup na alledrogo, żeby było jak najwięcej ...... i najwięcej.......
Będzie Pan zadowolony
Oczywiście nie polecam.
Tanio ... albo dobrze ....
innych opcji nie ma
PS
Trzeba mieć dwie jak @piteros
ale postanowiłem.. koniec.. żadnych latarek więcej nie kupię, nie znam się..
a w ogóle, zarobiony jestem
Będzie Pan zadowolony
Oczywiście nie polecam.
Tanio ... albo dobrze ....
innych opcji nie ma
PS
Trzeba mieć dwie jak @piteros
ale postanowiłem.. koniec.. żadnych latarek więcej nie kupię, nie znam się..
a w ogóle, zarobiony jestem
.. bo stary kod już nie działa. Przed chwilą sprawdziłem.ww296 pisze: Nie mogę znaleźć kodu? - gdzie i jak?
Musisz śledzić promocje albo pisać do m4dm4@aon.at