Podziel się swoim smutkiem
Dokładnie , technologia działa na naszą korzyśćEbola pisze:Joachim de Vett, Bocian, piciex, Czasami też mam taką chęć (choć technicznie też ślubu nie mam, ale jaka to różnica?) jednak jak się nie widzimy kilka dni (czasami zdarza mi się pracować na wyjazdach, najczęściej kilku dniowych) to człowiek zaczyna tęsknić i...
vin324pl, Dlatego bardzo Ci współczuję, ale na szczęście teraz są internety, skejpy itp, a to znacznie skraca odległość
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Polsky pisze:Latem mieliśmy z żoną lecieć razem na Zanzibar, bez dzieci, na lotnisku w Berlinie okazało się, że mam za krótko ważny paszport (3miesiace ) i mnie nie wpuszcza i poleciała sama na 1,5tygodnia
A ja wtedy spokojnie skończyłem dach w domu
Na Twoim miejscu zrobiłbym dokładnie to samo czyli:
- kochanie nie mogę lecieć, leć sama!
- ojej jak ty mnie kochasz!
A zastanawiałeś się jakby to wyglądało w drugą stronę?
- kochanie nie możesz lecieć, ale może ja polecę sam, a ty wrócisz do domu?
-
Po ślubie będzie prawie 12. W zasadzie już się przyzwyczaiłemBocian pisze:A ile lat po ślubie? Ja czasami mam podobnieJoachim de Vett pisze:Kocham moją żonę, ale czasem mam chęć na takie odwiezienie jej na lotnisko... Tylko wpisałbym to w konkurencyjnym wątku
Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah