Banggood
na ali też np tu ale faktycznie,dołożę te parę $, bo wole jednak z BG kupić, mam większe zaufanie do tego sklepu niż do ali, gdzie jest wielu sprzedawców i nie wiadomo od którego najlepiej kupić.
Ja kupiłem tą:
http://www.aliexpress.com/item/2015-Lii ... 71466.html
od:
Sold By
LiitoKala Power Co., LTD
China (Mainland) (Guangdong)
28 grudnia złożyłem i opłaciłem zamówienie, wysłali 1 stycznia wg trackingu, a 6 stycznia była w Warszawie, wczoraj listonosz przyniósł.
http://www.aliexpress.com/item/2015-Lii ... 71466.html
od:
Sold By
LiitoKala Power Co., LTD
China (Mainland) (Guangdong)
28 grudnia złożyłem i opłaciłem zamówienie, wysłali 1 stycznia wg trackingu, a 6 stycznia była w Warszawie, wczoraj listonosz przyniósł.
Koledzy a taką latarnie jak można taniej kupić? kody jakie znalazłem sprawdzałem i nic. Dodam że mam jakieś 1200 punktów tylko nie wiem jak je najlepiej wykożystać?
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Hmm BG ma jakąś "promocję" (czyt.błąd w systemie). Jak ktoś ma giftcardy po 3$ to po prostu wkleja się je w okienko kuponu i cena zostaje obniżona o 3$, niezależnie jaka była wcześniej. Właśnie włożyłem do koszyka lampkę USB xiaomi za 3,99$, wkleiłem giftcarda, i wyświetliło mi że kod obniża cenę o 3,99$. Potem to samo z pokrowcem do telefonu za 3,69$ i ta sama sytuacja. Do zapłaty 0,00$. Myślę sobie że się zcwanili i nie puszczą płatności i będą chcieli żeby coś dołożyć do koszyka. A się okazało że w ogóle nie przekierowuje na PP, po kliknięciu na PP zamówienie zostaje przyjęte. Kiedyś chciałem coś kupić za 2,99$ z kuponem na 3$ i wysyłali mnie do PP żeby zapłacić -0,01$ Nie wiem do jakiej kwoty to w ten sposób działa, wiem że 6$ już nie przechodzi i kod obcina normalnie 3$
https://www.banggood.com/Banggood-Refer-A-Friend_hl63
A stąd. Przez cały rok kilka wpadło
//edit
O, i jeszcze powysyłali ze śledzeniem. Co się im stało ostatnio z tym śledzeniem? Za dużo kasy mają?
A stąd. Przez cały rok kilka wpadło
//edit
O, i jeszcze powysyłali ze śledzeniem. Co się im stało ostatnio z tym śledzeniem? Za dużo kasy mają?
@Manekinen: mi to nie działa. Dodaję do koszyka produkt 973712 / SKU214072, buy now, kupon, pokazuje 0$, checkout with paypal -> błąd:
"please select a shipping address !
This page will automatically redirect in 15 seconds. If it still has a problem, please visit shopping cart or homepage.
"
Edit: jednak działa tylko checkboxa z adresem trzeba zaznaczyć (czego nigdy do tej pory nie robiłem - nie potrzebowało tego przy paypalu)
"please select a shipping address !
This page will automatically redirect in 15 seconds. If it still has a problem, please visit shopping cart or homepage.
"
Edit: jednak działa tylko checkboxa z adresem trzeba zaznaczyć (czego nigdy do tej pory nie robiłem - nie potrzebowało tego przy paypalu)
Którą opcję dostawy towaru jest najlepiej wybrać?
- Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days)
- EMS Express Mail Service (zł89.29 & 7-15 business days)
- Expedited Shipping Service (zł42.21 & 5-8 business days)
Ma to dla nas jakieś znaczenie, czy paczka będzie szla mniej więcej tyle sam czasu?
- Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days)
- EMS Express Mail Service (zł89.29 & 7-15 business days)
- Expedited Shipping Service (zł42.21 & 5-8 business days)
Ma to dla nas jakieś znaczenie, czy paczka będzie szla mniej więcej tyle sam czasu?