mappy, Nie ma się co cieszyć.
Też złożyłem spore zamówienie i podzielili je na dwie wysyłki, jedna rejestorwana z pierdołami a druga z ładowarką za 30$ nierejestorwaną, która oczywiście nie dotarła.
Zwrot via paypal oczywiście po dwóch tygodniach debaty z suportem....
Daje Ci gwarant że podzielą i wyślą drugą nierejestorowaną i coś zaginie.
No to u mnie to samo
Jedna z pierdołami doszła. W drugiej noże za 25$ nadane NL
Poczekamy zobaczymy.
Panowie jako że na Gearbest działa jeszcze kodzik HC30LED na Nitecore HC30 to chciałbym tam zakupić.
Można zaryzykować z darmowym Auto(free) shippingiem? Czy może koniecznie dorzucić za $1.99 tracking lub za $2.14 NL posta?
Weź NLa. Za 1,99$ dają BLVSa. To jest jakaś belgijska pochodna rejestrowanej. Po części da się to śledzić, ale nie tak jak byś chciał. Ostatecznie okazuje się, że paczka nie jest polecona, więc trafia do skrzynki na listy.
piciex pisze:Weź NLa. Za 1,99$ dają BLVSa. To jest jakaś belgijska pochodna rejestrowanej. Po części da się to śledzić, ale nie tak jak byś chciał. Ostatecznie okazuje się, że paczka nie jest polecona, więc trafia do skrzynki na listy.
Moje wszystkie paczki (w tym nierejestrowane) z GB listonosz przynosił do drzwi i chciał aby je pokwitować.
lampka Original Xiaomi Utility LED w połączeniu z powerbonkiem daje niezłą obniżkę na poweerbonka.
Właśnie zamówiłem.
GB ostatnie zamówienie dostarczył w normalnym czasie bez trackingu.
Zobaczymy jak wypadnie kolejne zamówienie. Najwyżej PP będzie miał trochę roboty
arkus pisze:lampka Original Xiaomi Utility LED w połączeniu z powerbonkiem daje niezłą obniżkę na poweerbonka.
Właśnie zamówiłem.
GB ostatnie zamówienie dostarczył w normalnym czasie bez trackingu.
Zobaczymy jak wypadnie kolejne zamówienie. Najwyżej PP będzie miał trochę roboty
Manekinen pisze:Na stronie z lampką masz tyćkę niżej "Buy Together & Save" i tam zaznacz tylko PB. Cena za zestaw 14.59$. Ale i tak nie dam się namówić na GB
Podziękował!
Ostatnio zrobiłem 4 zamówienie i wszystko OK bez trackingu