Cześć,Manekinen pisze:Myślę że po 10 dniach mogę coś napisać o telefonie. Nie sprawia żadnych, najmniejszych kłopotów. Przeglądanie internetu miodzio, chodzi jak błyskawica, nawet nie trzeba powiększać stron bo wysoka rozdzielczość pozwala na bezproblemowe czytanie tekstu. W dłoni leży wygodnie, rogi nie są zbyt ostre żeby przeszkadzały, i nie są zbyt owalne aby telefon wyślizgiwał się z ręki. Wielkość telefonu to chyba górna granica, większego chyba bym już nie chciał, kciuka do obsługi ekranu wystarcza mi na styk, a i nie w każdą kieszeń się ładnie mieści. Słuchałem trochę muzyki, wbudowany odtwarzacz działa elegancko, ma wszystko co potrzeba. Wbudowany wzmacniacz na prawdę daje radę, bo jak potrafi napędzić moje CALe (creative aurvana live), które są trochę w tej kwestii wymagające, to napędzi większość słuchawek hi-fi a douszne to już na pewno rozerwą bębęnki na strzępy Tylko ta jakość dźwięku do mnie jeszcze nie przemawia, powyłączałem wszystkie ulepszacze jakie tam były no i jest tak sobie, ale posłuchać można Z zasięgiem nie ma najmniejszych problemów, GSM jak i WIFI, rzekłbym że radzi sobie lepiej niż większość telefonów. Dźwięk czysty i wyraźny, bez trudu idzie się dogadać. Nie miałem jeszcze okazji porobić jakichś ładnych zdjęć w dzień więc na temat aparatu na razie się nie wypowiem.
Czy mógłbyś coś powiedzieć o działaniu LTE? Widzę, że brakuje pasma 800MHz, ale jak to się przekłada na nasze polskie warunki?