Dziękuję synek mamusi choć mam nadzieję że nie będzie tak do końca i będzie że mną przesiadywał w piwnicy jak mi emocje opadły tak nie mogę się zebrać do kupy od pół godziny... Zaraz mu złożę jego własną S2!
Śrubek nie wkładaj do ust jak będziesz coś robił z młodym. Jakąś półkę małażonka kazała powiesić, małolat mi oczywiście pomagał, ale jak zobaczyłem że pakuje sobie śrubki do tego małego pysiaka to mi się nogi ugięły.
fxxx Pamiętam ja mi mówili: wyśpij się puki możesz.
Tobie też tego życzę, no i wiadomo zdrowia oraz szybkiego przebycia kolek,ząbkowania,krótkiej "trzydniówki" no i gratulacje dla rodziców!
Ja za to otrzymałem w końcu przesyłkę ze smartfonem Doogee X5. Telefon całkiem zacny w cenie <200 zł. Niestety moja Xperia S wyciąga 10700 punktów a on 23500, ogólnie wszystko chodzi o wiele szybciej na telefonie za niecałe 200 zł
Fxx gratulacje. Nie straszcie chłopaka tymi nocami. Ja mam trzy dziewczyny i wszystkie trzy od początku spały całe noce.
A z radości to w końcu jestem w odpowiedniej placówce medycznej (hematologia) gdzie wykonują mi masę konkretnych badań i gdzie w końcu mogę się dowiedzieć co tak naprawdę mi jest i czego się spodziewać.