Problem z wyborem latarki..
Jak tam recka?? CzekamySzymonHK pisze:[...]Właśnie dotarł do mnie Solarforce L2 na MC-E, dzien dwa i postaram się zrobić jakąś reckę.
A przy okazji mała uwaga - instalując MC-E (pewnie tyczy sie to też innych modeli, ale tylko z tą miałem taka przygodę...) w jakimkolwiek body zwróćcie uwagę na dobre przewodzenie ciepła przez moduł i bardzo dobre połączenie między diodą i modułem. Opisywane wcześniej C2-ka z MC-E ostatniej nocy niestety lekko padła - dioda przegrzała się (po paru godzinach intensywnej pracy) po tym, jak klej Fujik puścił i dioda straciła idealny styk z modułem i możliwość odprowadzania ciepła... Zresztą sam moduł też jest w tej wersji C2-ki dość cienki. Mimo to jednak, prawdopodobnie az do momentu odklejenia sie diody, ciepło rozchodziło się dość dobrze po obudowie...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Pikom, recka juz leży tutaj
Panowie gdzie kupie latarke solarforce-a na mc-e na oficjalnej stronie wycofali ze sprzedaży.. Pozostaje mi tylko ebay czy cos jeszcze ?
Na ebay znalazlem jedynie z 1 trybem A konkretnie szukam solarforce l2 w kolorze srebrnym co najmniej 2 tryby (low ewentualnie mid i high)
Faktycznie na allegro jest ale czarna i cena za wysoka. Na ebay przy obecnym kursie mozna kupic do 150 zl
Na ebay znalazlem jedynie z 1 trybem A konkretnie szukam solarforce l2 w kolorze srebrnym co najmniej 2 tryby (low ewentualnie mid i high)
Faktycznie na allegro jest ale czarna i cena za wysoka. Na ebay przy obecnym kursie mozna kupic do 150 zl
Ostatnio zmieniony czwartek 23 lip 2009, 17:32 przez bandit, łącznie zmieniany 2 razy.
Przy tym driverze w trybie Hi nie usmazy sie wszystko w srodku? Na standardowym w Hi robi sie juz dosyc ciepla.
Solarforce na MCE do kupienia na allegro
Solarforce na MCE do kupienia na allegro
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU