Albo to raz, minął rok jak zapłaciłem vat za K40M.gRaLu pisze:Komuś się trafiło żeby musiał zapłacić cło i vat?
Banggood
Myślałem podobnie, że kod nic nie zmieni a tu niespodzianka - Xiaomi Yi tańsze o 10% dzięki temu kodowi (nic innego nie chciało zmienić ceny kamerki, nawet Martin). Pisałemwięc do nich, że chcę taniej ją kupić a oni standardowy text w którym, jak byk stoi:arkus pisze:... kod 5da08e, który jest ważny ( Validity date: 2015.12.19 - 2016.1.2)
Niestety wszystkie jakiekolwiek inne promocje w BG zaginają ten kod i jest w moim przypadku jak najbardziej bezwartościowy.
no i myślę, dodam Yi, wpiszę kod i wyślę screena, że nie działa ... zamiast tego wysłałem zapłatę z PPAlso, from this moment you can use this new 10% discount coupon on your future order for any product in our site: Coupon Code: 5da08e
Szkoda, że kod był jednorazowy, bo mam więcej produktów, na które brakuje "kodu"
A do mnie przyszła po świętach paczka z BangGood, która przez długi czas miała status śledzenia taki, że wylądowała we Włoszech, a nie w Polsce. W sumie szła miesiąc, więc chyba rzeczywiście zwiedziła Italię, bo druga paczka z BG zamówiona tego samego dnia i trzecia paczka z GearBest, też zamówiona w tym samym dniu, przyszły razem, dwa tygodnie wcześniej.
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy
Tak sie zastanawiam czy za 35.84 z wysyłka z europy to dobra cena za nitecore, bo chciabym pierwszy raz zamowic cos dla siebie i w sumie patrzac na inne serwisy to cena niezła
ma ktos jeszcze jakies propozycje bo w sumie psza ze szybka dostawa 5-7 dni
ma ktos jeszcze jakies propozycje bo w sumie psza ze szybka dostawa 5-7 dni
Ostatnio zmieniony sobota 02 sty 2016, 10:41 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
to juz po kodzie tylko nie wiem jak płacic paypalla nie mam, i chyba zostaje karta kredytowa tylko nie wiem czy to bezpieczne
Ostatnio zmieniony sobota 02 sty 2016, 10:41 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze kilka dni temu działał kupon w którym Tubki wychodziły po niecałe 24zł, ale widzę że już go wcięło
ED/
Teraz na Ali najtaniej i nie trzeba Paypala, tylko wysyłka z Chin:
http://www.aliexpress.com/item/Camping- ... 88298.html
ED/
Teraz na Ali najtaniej i nie trzeba Paypala, tylko wysyłka z Chin:
http://www.aliexpress.com/item/Camping- ... 88298.html
Ostatnio zmieniony piątek 01 sty 2016, 23:31 przez maba, łącznie zmieniany 1 raz.
hmm to moze poczekam, nie pali mi sie bo to znowu moja latarkowa zachcianka
i takie pierwsze zamowienie z strony chinskiej
i takie pierwsze zamowienie z strony chinskiej
Ostatnio zmieniony sobota 02 sty 2016, 10:42 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehhh nie wiem czy ludzie tacy leniwi czy co? Założenie PP to kilka minut. Korzyści masz z tego dwie podstawowe. Dane Twojej karty są chronione i nie widzi ich sklep, bo choćby nie wiem jaki by był dobry, to zawsze ktoś może wsadzić w nie ryja. Po drugie masz ochronę kupujących z prawdziwego zdarzenia. Coś nie tak = zwrot kasy. Nikt nie każe w PP przewalutowywać kasy, można podpiąć kartę walutową lub płacić złotówkami, BG ma nienajgorszy kurs PLN._Shadow pisze:tylko nie wiem jak płacic paypalla nie mam, i chyba zostaje karta kredytowa tylko nie wiem czy to bezpieczne