Super dzięki, nie pomyślałem ale, żeby się opłacało muszę dorzucić z rzeczy z asortymentu co power bank, bo wtedy w przesyłki cały rabat idzie:), no chyba że wezmę tą tanią rzecz za free ship:). Pomysł dobry jeszcze raz dzięki;/.supraz pisze:swimfan, dorzuć do koszyka jakąś tanią rzecz za kilkanaście centów. Kostkę do gitary, kółko do kluczy, cokolwiek. Wtedy będzie możliwość użycia kodu.
Banggood
Głupie pytanie ale dokładnie o co chodzi że host?piciex pisze:Convoy S6 host z kodem BGLFC jest za 30zł.
Jaką najmniejszą kwotę trzeba uzyskać żeby była przesyłka za darmo?
od siebie dodam, nie widzę różnicy w tym czy mam ze śledzeniem czy bez. do tej pory nie było rzeczy która by nie doszła. dobry kontakt, w razie problemów u mnie zawsze załatwiano temat pozytywnie dla mnie. ale jak ktoś lubi wiedzieć gdzie się paczuszka znajduje... tutaj trzeba dopłacić. zwykła przesyłka posiada szczątkowy tracking. przykładowo Departured at 2015/12/25 17:33:13 from Flytexpress Sorting Center location. od tego momentu jakieś 2-3 tygodnie i jest u mnie.
jeszcze przypomnienie- do 31grudnia jest na jedno zamówienie zniżka 6% na kupon Xmas06.
jeszcze przypomnienie- do 31grudnia jest na jedno zamówienie zniżka 6% na kupon Xmas06.
-
Akcja kod test02 została zweryfikowana w myśl artykułu TK w HK,
coby wszyscy mogli sobie zrekompensować zakupy - 10%
i otrzymali nadzwyczaj tajemniczy kod 5da08e, który jest ważny ( Validity date: 2015.12.19 - 2016.1.2)
Niestety wszystkie jakiekolwiek inne promocje w BG zaginają ten kod i jest w moim przypadku jak najbardziej bezwartościowy.
coby wszyscy mogli sobie zrekompensować zakupy - 10%
i otrzymali nadzwyczaj tajemniczy kod 5da08e, który jest ważny ( Validity date: 2015.12.19 - 2016.1.2)
Niestety wszystkie jakiekolwiek inne promocje w BG zaginają ten kod i jest w moim przypadku jak najbardziej bezwartościowy.
Z 2 zamówień, obydwa już zwrócili i paypal zwrócił na konto.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU