JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Znalazłem ten uchwyt na nawiew z Banggood. Na JD też je mają, ale nieco drożej.
Samo rozwiązanie jak kto woli- dla mnie bardziej "pod ręką". Jeśli chodzi o jakość to można powiedzieć, że powala. Uścisk telefonu na tyle mocny, że łatwiej go odebrać wyciągając cały uchwyt z kratki nawiewu, przyjemny materiał, żadnych niedociętych po wtryskarce krawędzi, naprawdę klasa. Tylko ta cena.
Samo rozwiązanie jak kto woli- dla mnie bardziej "pod ręką". Jeśli chodzi o jakość to można powiedzieć, że powala. Uścisk telefonu na tyle mocny, że łatwiej go odebrać wyciągając cały uchwyt z kratki nawiewu, przyjemny materiał, żadnych niedociętych po wtryskarce krawędzi, naprawdę klasa. Tylko ta cena.
-
Witam
Pozdrawiam
Wyobraź sobie, że dokładnie taki sam, kupił mój brat do Yanosika, z tym, że poszedł do "sklepu z japkiem" i zapłacił jedyne 99,90 zł...piciex pisze:Znalazłem ten uchwyt na nawiew z Banggood. ... Tylko ta cena.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
moja karcioszka zamówiona też gdzieś w tym terminie już jest w wer warszawka- holenderska poczta. za to czekam i czekam na rzeczy idące malezyjską pocztą i ostatnie zdarzenia mam 12 i 20 listopada ale gdzieś może jakieś święta były... nie ma co się nerwować. do dwóch miesięcy to raczej jeszcze do przyjęcia termin, szczególnie przy takim okresie jak święta czy 11.11
-