Podziel się swoją radością
Miałem dokładnie tak samo tylko z Inpostem. Czyli jednak kwestia świąt, tak jak przez cały rok dochodziły bezproblemowo i błyskawicznie tak przed świętami 5 dni na paczkę czekałem. Trzeba przeboleć Co do zapchanych paczkomatów - zmotoryzowanym polecam w takie gorące okresy zamawiać paki na jakieś ustronne miejsca. Fakt faktem 5 dni, ale w Wigilię odebrałem bezproblemowo w maszynie.skaktus pisze: Z kolei poczta się nie popisała - paczka nadana w czwartek, dotarła z bólem w wtorek przed samymi świętami. Statusy na stronie www nie aktualizowane, na poczcie nie wiadomo było co się dzieje z paczką itd. Ogólnie dezinformacja i olewanie...
Ja tam korzystam z paczkomatów kiedy tylko mogę i raz tylko odwalili coś dziwnego. Nie miałem po drodze do paczkomatu żadnej dukaki więc wybrałem opcję coby okleili sami. Wysłałem bratu piękną wielką paczkę m.in. z ekspresem ciśnieniowym, jakimiś ciuchami rowerowymi i takimi tam pierdołami. Po dwóch dniach brat odbiera paczkę wielkości kartonika mleka 0,5L No ale w ciągu 5 dni ogarnęli i przywieźli właściwą paczkę a niewłaściwą zabrali. Za to ich ich kurierzy nie radzą sobie z rzeczywistością
Z wiadomej okazji stałem się posiadaczem Leathermana Charge TTi
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Też zdróweczko Fluxor, .
Również posiadam TTi od ponad 10 lat i był to doskonały wybór.
Jak by co to niedrogie (25pln) oryginalne nylonowe kabury do Charge są w militaria.pl - można mieć je przy pasku w rożnych spodniach i tylko przenosić toola. Ja już wymieniłem z 3 szt, bo rzep pada.
A kieszonka z boku ideolo na latarkę na AAA + zapas.
Również posiadam TTi od ponad 10 lat i był to doskonały wybór.
Jak by co to niedrogie (25pln) oryginalne nylonowe kabury do Charge są w militaria.pl - można mieć je przy pasku w rożnych spodniach i tylko przenosić toola. Ja już wymieniłem z 3 szt, bo rzep pada.
A kieszonka z boku ideolo na latarkę na AAA + zapas.
- lord_craven