Czołówka do pracy do 200 zł
-
pietros, Dziękuję Ci za porównanie.
vin324pl, Tobie również dziękuję , jeżeli to nie będzie problem to możesz wrzucić fotkę
Na rower mam już Convoya od Darka i ostatnio przerobiłem sobie Securitylng 700 na XP-L V2 2C i nowy sterownik 3A też od Dariusza Na rower moje marzenie to Convoy C8 3xXP-L V6 3D
Mimo wszystko widzę, że będę zmuszony zamówić i H02 i H30
vin324pl, Tobie również dziękuję , jeżeli to nie będzie problem to możesz wrzucić fotkę
Na rower mam już Convoya od Darka i ostatnio przerobiłem sobie Securitylng 700 na XP-L V2 2C i nowy sterownik 3A też od Dariusza Na rower moje marzenie to Convoy C8 3xXP-L V6 3D
Mimo wszystko widzę, że będę zmuszony zamówić i H02 i H30
Jeśli zamierzasz zamówić H02 z BangGood to poczekaj lub zamów z innego źródła.
Kupiłem w poniedziałek tydzień temu (21 grudnia), sobotę napisali, że nie mają aktualnie na stanie i czy poczekam na dostawę czy mają zwrócić pieniądze. Po kontakcie z nimi dziś odpisali, że w tym tygodniu mają być. Czekam do niedzieli na zrealizowanie zamówienia w innym przypadku zabieram kasę i szukam gdzie indziej.
Kupiłem w poniedziałek tydzień temu (21 grudnia), sobotę napisali, że nie mają aktualnie na stanie i czy poczekam na dostawę czy mają zwrócić pieniądze. Po kontakcie z nimi dziś odpisali, że w tym tygodniu mają być. Czekam do niedzieli na zrealizowanie zamówienia w innym przypadku zabieram kasę i szukam gdzie indziej.
Witam wszystkich.. od dawna na forum, ale jakos czesciej czytam niz piszę
Potrzebuję latarki na szybkie jazdy w nocy po krętych leśnych ścieżkach oraz jesli się da to do prac ręcznych. Nie mam doświadczenia, kupiłem jakiegoś chińczyka na aliexpress i jest glówny strumień+ lekka poswiata. Uzywa się tego tragicznie szczególnie przy pracach ręcznych. Preferuję barwę zimną, ale pojawiajace sie opinie, ze zimna jest zbyt zimna, skłaniaja mnie do ...ciepłej/neutralnej.
Dlaczego?vin324pl pisze:zieloczek100,
HC30 świetna na rower
Potrzebuję latarki na szybkie jazdy w nocy po krętych leśnych ścieżkach oraz jesli się da to do prac ręcznych. Nie mam doświadczenia, kupiłem jakiegoś chińczyka na aliexpress i jest glówny strumień+ lekka poswiata. Uzywa się tego tragicznie szczególnie przy pracach ręcznych. Preferuję barwę zimną, ale pojawiajace sie opinie, ze zimna jest zbyt zimna, skłaniaja mnie do ...ciepłej/neutralnej.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 gru 2015, 22:24 przez widmo82, łącznie zmieniany 1 raz.
R ma reflektor i świeci węziej ale dalej niż h02. H02 z kolimatorem jak dla mnie lepiej się sprawdzi.sunkist pisze:że ja wcześniej się tym zacnym forum nie zainteresowałem
jak to jest z tymi wersjami która wersja jest lepsza H02 R czy New
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Na banggod widze obie H02 są z dopiskiem NEW oraz R, więc pisząc H02 masz na mysli wersję NEW? Jest jeszcze H01. Ta ostatnia jest sporo tansza... czemu?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 gru 2015, 22:30 przez widmo82, łącznie zmieniany 1 raz.
-