Banggood
- smokuxx1987
Banggood to szybki sklep, jak zaczęły spływać zamówienia, to magazynierzy się sprężyli i na szybkości pakowali, dopiero za jakiś czas przyszedł rozkaz, że zamówień z kodem nie wysyłamy, więc część poszła
Tak sobie głośno myślę...
Tak sobie głośno myślę...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Żeby jeszcze ten kupon działał na wszystkie produkty ... Poza tym lepsze kupony ma M4D na latarki niż oni oferują sami od siebie za taką wpadkę. W moim przypadku za 96zł zniżki (2x test02) oferują mi jednorazowo 10%, co przy większym zamówieniu ani w połowie nie pokryje kosztów VATu i ew cła. Ja tam będę także walczył o lepszą ofertę, tym bardziej, że kilka średnich krajowych zostawiłem u nich i takie potraktowanie mnie uważam za niepoważne.
I to właśnie boli najbardziej, że osoby które miały jedno konto i faktycznie przed akcją zostawiły trochę u nich pieniędzy zostały olane. A cwaniaki robiące po kilkadziesiąt kont mają część zakupów wysłanych. Na innym portalu ktoś pisał o wysyłce bodajże 17 zamówień z 220ElSor pisze:Żeby jeszcze ten kupon działał na wszystkie produkty ... Poza tym lepsze kupony ma M4D na latarki niż oni oferują sami od siebie za taką wpadkę. W moim przypadku za 96zł zniżki (2x test02) oferują mi jednorazowo 10%, co przy większym zamówieniu ani w połowie nie pokryje kosztów VATu i ew cła. Ja tam będę także walczył o lepszą ofertę, tym bardziej, że kilka średnich krajowych zostawiłem u nich i takie potraktowanie mnie uważam za niepoważne.
up @hoka
No w stosunku do MH20 od Nitecore (na którego się czaiłem) to cena atrakcyjna. 16klux/m, wbudowany port microUSB do ładowania, dwie grupy trybów: normalne i zaawansowane z możliwością doboru poziomu mocy, informacja o stanie aku, itd., to z kodem na -20% cena akceptowalna.
W recenzjach jest opis @Kazika, Manker'a T01 na AA/14500 z XP-L HI, to można zobaczyć o co chodzi z tymi trybami.
No w stosunku do MH20 od Nitecore (na którego się czaiłem) to cena atrakcyjna. 16klux/m, wbudowany port microUSB do ładowania, dwie grupy trybów: normalne i zaawansowane z możliwością doboru poziomu mocy, informacja o stanie aku, itd., to z kodem na -20% cena akceptowalna.
W recenzjach jest opis @Kazika, Manker'a T01 na AA/14500 z XP-L HI, to można zobaczyć o co chodzi z tymi trybami.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 gru 2015, 14:07 przez adam1271, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
AdamM
AdamM