Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Polsky

Post autor: Polsky »

Ja dziś i wczoraj w pracy :evil: i to jeszcze sam musiałem aplikować powłokę na wiele elementów dość dużych gabarytowo. Plecy mi pewnie jutro będą chciały wysiąść :sad:
Pracownicy mają wolne a ja zasuwam :roll:
Jacekkg

Post autor: Jacekkg »

Nie marudz wiecej zarobisz, odpadna ci koszty pracownikow.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 gru 2015, 19:17 przez Jacekkg, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
endrju1

Post autor: endrju1 »

... ale wzrosną koszty leczenia :)
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

Ale później będzie tak :mrgreen:

Obrazek
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Awatar użytkownika
Polsky

He he he Kurdolf poprawiłeś mi humor :mrgreen:
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

;)
Polsky pisze:He he he Kurdolf poprawiłeś mi humor :mrgreen:
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Awatar użytkownika
septius

Post autor: septius »

belushi
Wszystko się z terminami zgadza (niestety). Roszczenie gwarancyjne odrzucone. Odwołałem się, znowu odrzucone. Tylko rozgorycza fakt, że mają mojego maila, mój telefon (nawet dzwoniła raz dziewczyna z działu reklamacji), a decydują się na list, co powoduje tygodniowe opóźnienie. W przypadku piekarnika przed Świętami to się robi problem. Sprzęt był ubezpieczony, więc będę jeszcze walczyć ale tydzień w plecy.

Polsky
Sam nie wiem co się zepsuło. Klikam - nie świeci. Myślę- pewnie mi się w kieszeni włączyła. No to pod ładowarkę, niebieska diodka świeci, później zgasła a latarka nie reaguje... Takie buty...
Pozdrawiam
Jacek
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

septius, Rozkręć świecidełko i dobrze rozgrzaną lutownicą popraw luty przy diodzie. Miałem to samo.
Awatar użytkownika
septius

Post autor: septius »

megabit
Dzięki, spróbuję.
Pozdrawiam
Jacek
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

Zamiast odpoczywać, to wężyk w umywalce pęk i kuchnia zalana :/ dobrze, że szybko zobaczyłem, wężyk wymieniony teraz dalej sprzątanie :/
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Żona mi "pod choinkę" kupiła bilety do kina na "Przebudzenie Mocy". Napaliłem się na ten film.
Byliśmy właśnie w kinie ... Nie napisałem "Star Wars" bo to obraża sagę. :zalamany:
Ogólnie, jak ktoś nie zna dobrze Gwiezdnych Wojen, to film się będzie podobał, bo efekty specjalne są dobre, ale dla kogoś jak ja, to się scenariusz nie klei, postacie jakieś takie... szkoda gadać. Muzyka w sumie dobra, ale nie ma czegoś takiego jak temat Vadera, czy pojedynek na Naboo, więc nie porywa. Na sali sporo śmiechów, tylko, że nie w momentach, które w zamyśle miały być humorystyczne.
Ogólnie się mocno zawiodłem. :sad: W sumie to taki kolejny wytwór Marvela, jak "Avengers".
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Bo to już niestety są "Wojny o Kasę" widza. Zobacz tą promocyjno-reklamową nagonkę na każdym kroku. Boję się ostatnio odwinąć papier toaletowy, że sobaczę obrazki z Vaderem, albo R2D2. :neutral:
To już nie ta saga. :-(
maro21

Post autor: maro21 »

Pyra pisze:Witam
Żona mi "pod choinkę" kupiła bilety do kina na "Przebudzenie Mocy". Napaliłem się na ten film.
Byliśmy właśnie w kinie ... Nie napisałem "Star Wars" bo to obraża sagę. :zalamany:
Ogólnie, jak ktoś nie zna dobrze Gwiezdnych Wojen, to film się będzie podobał, bo efekty specjalne są dobre, ale dla kogoś jak ja, to się scenariusz nie klei, postacie jakieś takie... szkoda gadać. Muzyka w sumie dobra, ale nie ma czegoś takiego jak temat Vadera, czy pojedynek na Naboo, więc nie porywa. Na sali sporo śmiechów, tylko, że nie w momentach, które w zamyśle miały być humorystyczne.
Ogólnie się mocno zawiodłem. :sad: W sumie to taki kolejny wytwór Marvela, jak "Avengers".
Pozdrawiam
Dzisiaj mam iść - zobaczymy co to urodzili :)
Ganzo G718B
Awatar użytkownika
Polsky

Pyra nie przejmuj się, następna część będzie lepsza :smile:
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
piciex pisze:Bo to już niestety są "Wojny o Kasę" widza. Zobacz tą promocyjno-reklamową nagonkę na każdym kroku. Boję się ostatnio odwinąć papier toaletowy, że sobaczę obrazki z Vaderem, albo R2D2. :neutral:
To już nie ta saga. :-(
Dokładnie takie odniosłem wrażenie. Film dla "dzieciaszków", które będą kupować sterty gadżetów (jak słodziak jak BB-8 ) i nabijać kasę, ale nie widziały Starej Sagi. Walt Disney się chyba w grobie przewraca...
Tak jak pisałem wcześniej, film przypomina Avengers, cała masa bohaterów, którzy biorą się znikąd, starzy wciśnięci na siłę, aby była jakaś ciągłość.
Niby się chwalą pochlebnymi recenzjami, ale te recenzje to w sumie "super film, idę drugi raz". Wygląda to jak recenzje dla pewnego chińskiego sklepu. Są też opinie krytyczne, które temat traktują poważniej niż jedno zdanie, ale są w zdecydowanej mniejszości.
Nie mówię, że film jako film jest kompletnie zły, ale cała atrakcyjność zasadza się na efektach specjalnych. Pogoń za Sokołem, czy atak X-wingów na planecie, są wykonane super. Swoją drogą, nowe X-wingi, to skrzyżowanie starych z Z-95 Head Hunter. Tie Fightery (jak sama nazwa wskazuje twin ion engine), ze względu na napęd, nie mogą latać w atmosferze, a latają całkiem sprawnie. Brak Tie Interceptor, które jako zdecydowanie lepsze od Tie fighterów, były już wprowadzane w cz. VI.
"Nowy imperator" przypominaj jakiegoś orka, z LotR. Nie zdziwił bym się, gdyby Palpatin przeżył i to był On.
Polsky pisze:Pyra nie przejmuj się, następna część będzie lepsza :smile:
Po tym filmie nie wiem czy mam ochotę oglądać kolejną część... :roll:

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Zablokowany