Klarus FH10

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
szakalaka

Klarus FH10

Post autor: szakalaka »

Witam

Możecie ocenić takie dzieło a może jakaś inna propozycja biało-czerwono-zielona?
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

A do czego Ci potrzebne te 3 barwy światła?
Dyskotekę chcesz robić?

Nie żebym był złośliwy ale po prostu w tej cenie możesz mieć 4 latarki każda z inną barwą + jeszcze jakaś czołówka.

O sklepie poczytaj sobie opinie na forum, jakiś czas temu zakończyliśmy z nim współpracę.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Przede wszystkim skalpowana dioda do zooma to średni pomysł. Przerost formy nad treścią. To jest dobra dioda, która będzie się marnować w takiej konstrukcji. A cena faktycznie z kosmosu jak za takie coś. ;)
A dla kolorów wybrałbym coś takiego. Połowa ceny, a niebieski gratis. :mrgreen:
szakalaka

Spoko nie odbieram tego jako uszczypliwość . Kilka latarek już mam a potrzebuję jedną (żeby nie klamocić tyle po kieszeniach) biało-czerwoną zielony mogę odpuścić, zniechęca mnie ten zoom pewnie kiepski. Opinie o sklepie znam i sam ją potwierdzam lecz po długich bojach staneli na wysokości zadania i zaproponowali mi uczciwe rozwiązanie - to tak na marginesie. Są jakieś propozycje z dość mocnym czerwonym bo podejrzewam że w czołówce skilhunta przez mały ref czerwony będzie niezadawalający. Wiem że to i tak cena kosmos lecz teraz z FH10GB jest 99$
Ostatnio zmieniony środa 16 gru 2015, 00:04 przez szakalaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

Mocny czerwony to C8 albo UF C10 i do tego XP-E red.
Vf czerwonej diody to 2.2V więc stabilizacja będzie do samego końca rozładowania ogniwa.
szakalaka

Może racja szkoda kasy mam nawet jakieś stare body po oligh m20 - tylko klamocenie w kieszeni :zly:
ODPOWIEDZ