Banggood
Nie wiem tylko czemu moja przeglądarka tego nie widziała.
Jak kliknę ten czerwony pasek na górze strony głównej to otwiera mi się coś takiego i nie widziałem tej loterii.
Dopiero z komórki udało mi się wylosować trochę punktów.
Jak kliknę ten czerwony pasek na górze strony głównej to otwiera mi się coś takiego i nie widziałem tej loterii.
Dopiero z komórki udało mi się wylosować trochę punktów.
Ktoś już ze dwa tygodnie temu pisał na forum o tej loterii. Od tamtej pory każdego dnia staram się nie zapomnieć, żeby kliknąć w te skarpety Do dzisiaj nabiłem już ponad 2000 punktów. Wpadł też jakiś kupon 6%.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Zniżka działa na magazyn CNanduril pisze:Na Convoy'e są i tak dobre kupony (6a3b61 -24% na niebieskiego S2+), więc może szkodamathew pisze:Na BG jest teraz świąteczna loteria, codziennie dostaje się po 3 losy. Można wygrać jakieś przedmioty, zniżki lub punkty BG. Ja osobiście trafiałem tylko na punkty, ale uzbierałem ich ponad 1000 i odebrałem za to kod zniżkowy 5$ przy zakupach za co najmniej 10$. Kupiłem convoya s2+ z tą zniżką za 45zł, wysyłany z europejskiego magazynu, paczką rejestrowaną, chyba dobra cena?
Dzięki za info o loterii!
Ganzo G718B
Hc30 jest na OLX za 199zł, na mhunt z gwarancją 220zł. Kod np. BLF
Ostatnio zmieniony niedziela 03 sty 2016, 17:31 przez salomon, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
Zacytuję Kolegę:smokuxx1987 pisze:Znacie jakiś kod na C8 poza BLF?
Pisz do m4dm4x, na pewno da dobrą zniżkę:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... li=1#gid=0