Szybki powlekane AR >98%
Szybki powlekane AR >98%
Kupiłbym do swoich latarek po 1 szybce z powłokami AR z 98-99% przepuszczalności światła, czyli do:
- Convoy S2+ średnica 20,5 mm?
- Convoy M2 to 28 mm?
- Convoy C8 to 44 mm?
Najlepiej, aby nie trzeba było nic kombinować z pigułą (grubość szybki jak w oryginale)
Tylko nie wiem gdzie, można je gdzieś w ogóle dostać? Jak ktoś ma na zbyciu proszę o PW
- Convoy S2+ średnica 20,5 mm?
- Convoy M2 to 28 mm?
- Convoy C8 to 44 mm?
Najlepiej, aby nie trzeba było nic kombinować z pigułą (grubość szybki jak w oryginale)
Tylko nie wiem gdzie, można je gdzieś w ogóle dostać? Jak ktoś ma na zbyciu proszę o PW
Ostatnio zmieniony sobota 12 gru 2015, 18:38 przez tiuro, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
Ale wiesz, że ta szybka to tylko dla spokoju ducha i zrobienia swojej latarki jeszcze bardziej fajną, bo różnicy gołym okiem nie zobaczysz. No chyba, że masz tam teraz plastikowe.
Do C8 taka ma ponoć 96%.
Do C8 taka ma ponoć 96%.
hehe trochę się domyślam, pewnie odpuszczę bo koszt jednak większy niż się spodziewałem, ale w ogóle zacząłem drążyć temat jak wyczytałem, że oryginalne mają około 89% przepuszczalności, więc stwierdziłem, że dla 10% można coś poszukaćpiciex pisze:Ale wiesz, że ta szybka to tylko dla spokoju ducha i zrobienia swojej latarki jeszcze bardziej fajną, bo różnicy gołym okiem nie zobaczysz. No chyba, że masz tam teraz plastikowe.
Jacek318, wiesz o jakim plastiku pisałem.
itp...
itp...
- smokuxx1987
Potrzebuje szybke o srednicy ok 75mm, i grubosci ok 4mm
Lepsza bedzie z plexi , poliweglanu czy moze jakis inny latwo dostepny material?
Na allegro bez problemu mozna zamowic ciecie na wymiar
Lepsza bedzie z plexi , poliweglanu czy moze jakis inny latwo dostepny material?
Na allegro bez problemu mozna zamowic ciecie na wymiar
Ostatnio zmieniony sobota 26 gru 2015, 10:17 przez Jacekkg, łącznie zmieniany 1 raz.