TomTop - Promocje
TomTop - Promocje
Szukałem tematu o tym sklepie ale nie znalazłem....
Więc fajna ładowareczka w promo jest obecnie - normalnie z tego co kojarzę to ponad 100 zawsze kosztuje
Nitecore D4 Intellicharge Charger with LCD Panel Indicator 4 Slots for LiFePO4
edit:
Nawet sprawdziłem:
na bangoodzie 109 tez niby w promo
na dx 119
więc cena na prawdę spoko.
A co do samego sklepu to tak od pól roku robie tam zakupy i nie miałem z nimi problemu...
Więc fajna ładowareczka w promo jest obecnie - normalnie z tego co kojarzę to ponad 100 zawsze kosztuje
edit:
Nawet sprawdziłem:
na dx 119
A co do samego sklepu to tak od pól roku robie tam zakupy i nie miałem z nimi problemu...
Sorki że post pod postem, ale jakiś porządek chronologiczny chcę zachować...
A chyba czas na większe zakupy...
Pare drobiazgów wynalazłem w fajnych cenkach - ( jak ktoś taniej wynajdzie to proszę o info ) Ja dla porównania sprawdzam w DXie i bangood
Olight S30R po 237 pln
DX - 317
BG - 312
---------------------------------------------------------------------------------
Ten model ciekawy bo jeszcze przed świętami pewnie zdąży dojść bo z niemiec z magazynu też jest
TrustFire TR-J12 - 171
DX - brak tego modelu
BG - 203
---------------------------------------------------------------------------------
Na tego TrustFire to chyba mają najlepsze ceny
TrustFire X6 - 269
DX - brak
BG - 455
Może wieczrkiem jeszcze przysiąde do tego.... bo jak mnie szef zaraz obczai to mnie wywali na zbity pysk z roboty za grzebanie w internetach
A chyba czas na większe zakupy...
Pare drobiazgów wynalazłem w fajnych cenkach - ( jak ktoś taniej wynajdzie to proszę o info ) Ja dla porównania sprawdzam w DXie i bangood
Olight S30R po 237 pln
DX - 317
BG - 312
Ten model ciekawy bo jeszcze przed świętami pewnie zdąży dojść bo z niemiec z magazynu też jest
TrustFire TR-J12 - 171
DX - brak tego modelu
BG - 203
Na tego TrustFire to chyba mają najlepsze ceny
TrustFire X6 - 269
DX - brak
BG - 455
Może wieczrkiem jeszcze przysiąde do tego.... bo jak mnie szef zaraz obczai to mnie wywali na zbity pysk z roboty za grzebanie w internetach
Vigo pisze:Ceny na pierwszy rzut oka nie powiem nawet zachęcające, a jak z kosztami wysyłek w tym sklepie sprawy się mają, bo przy takiej TrustFire X6 widzę koszt wysyłki ze śledzeniem od 70,47zł?
Więc tak, trzeba patrzeć Część rzeczy jest free shipping - i jest to oznaczone - reszta niestety trzeba patrzeć... kilka rzeczy jak zamawiasz to sumują więc koszty robią się małe później.
W sumie nie ma zasady co jest "Free shipping" są rzeczy za niecałe 10 pln jak np Smigła do Sygma X5 - które sobie ściągałem od nich, ale i drogie zabawki.
- promo się skończyło była po 269Vigo pisze: PS No i ta lampka kosztuje tam 296zł nie 269 (czeski błąd się wkradł chyba ).
___
edit: no i z tego co pamiętam na starcie dają kupony 5 x 42 pln zniżki przy zakupie na 300 niecałe... więc z tego koszty transportu się zwracają
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 gru 2015, 16:57 przez KwasnyA, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak na szybko pogrzebałem żeby dobry przykład znaleźć:
TrustFire TR-J18 8500 Lumen - darmowa wysyłka i niezła cena
Generalnie TrustFire mają tanio ale już np. Olight niestety nie do końca ( muszą być akurat w promo )
TrustFire TR-J18 8500 Lumen - darmowa wysyłka i niezła cena
Generalnie TrustFire mają tanio ale już np. Olight niestety nie do końca ( muszą być akurat w promo )
Re: TomTop - Promocje
KwasnyA, ze spokojnym sumieniem mogę TomTop polecić. Kupowałem już u nich i zawsze wszystko było w porządku. Raz kupiłem stację dokującą do dysków twardych i przyszła połamana (popękana) z winy transportu. Napisałem do nich, a oni pięknie przeprosili i przysłali drugi egzemplarz gratis. Beż żadnych ceregieli, odsyłania towaru, grania na zwłokę itp. Nie trzeba nawet było sporu PayPal zakładać. Bardzo przyjazna firma.KwasnyA pisze:Szukałem tematu o tym sklepie ale nie znalazłem....
edit:
Nawet sprawdziłem:
na dx 119
Pozdrawiam!
lumen
lumen