Śledzenie naszych przesyłek
Nie, z Ali.
To jakieś "Huadong Special Line 2", numer 250xx.
Ale teraz z ciekawości wklepałem go w global.cainiao.com i wyskoczył pełny tracking + normalny rejestrowany numer międzynarodowy RKxxxCN. Pierwszy raz widzę takie dziwadło
W każdym razie leżała miesiąc w Chinach zanim ją wysłali do Warszawy
To jakieś "Huadong Special Line 2", numer 250xx.
Ale teraz z ciekawości wklepałem go w global.cainiao.com i wyskoczył pełny tracking + normalny rejestrowany numer międzynarodowy RKxxxCN. Pierwszy raz widzę takie dziwadło
W każdym razie leżała miesiąc w Chinach zanim ją wysłali do Warszawy
Te z numerami 603 możesz śledzić tu http://www.sf-express.com/us/en/dynamic ... ll-number/
Jak już paczka dojdzie to pewnie znajdziesz na niej normalny numer trackingowy.
Jak już paczka dojdzie to pewnie znajdziesz na niej normalny numer trackingowy.
27.11 zamówiłem dwie rzeczy na BangGood i jedną na GearBest, w obydwu przypadkach wybierając rejestrowaną przesyłkę. Dziś (14.12) przyszły 2 paczki, jedna z GearBest (Olight S15R na prezent) i ładująca dupeczka do maleństwa z BangGood. Niestety samo maleństwo nie dotarło, a z trackingu wynika, że pojechało do Włoch, a nie do Polski.
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy
U mnie dość dziwna sytuacja , towar zamówiony z ali jeszcze nie dotarł a już sporo czasu siedzi w Polsce
Nigdzie nie mogę tego znaleźć w polskich trackingach
Nigdzie nie mogę tego znaleźć w polskich trackingach
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Witam
2.11.15 zamówiłem telefon na Allegro, który miał przylecieć z Singapuru i do dzisiaj nie dostarczono mi przesyłki. W www.17track.net status przesyłki to:
2015-12-16 23:49 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
I teraz moje pytanie, czy to normalne, że na zamówienia złożone pod koniec roku tak długo trzeba czekać? I kiedy można się spodziewać przesyłki?
Dzięki za wszelkie informacje
2.11.15 zamówiłem telefon na Allegro, który miał przylecieć z Singapuru i do dzisiaj nie dostarczono mi przesyłki. W www.17track.net status przesyłki to:
2015-12-16 23:49 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
I teraz moje pytanie, czy to normalne, że na zamówienia złożone pod koniec roku tak długo trzeba czekać? I kiedy można się spodziewać przesyłki?
Dzięki za wszelkie informacje