Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Polsky

Post autor: Polsky »

Wyzdrowiejesz ;) głowa do góry ;)
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Dzisiaj nabrałem optymizmu. Postanowiłem zadzwonić do profesora u którego leczę się od lat w innej kwestii. Pomógł mi w sekundzie. Powiedział żebym się nie martwił on do jutra wszystko załatwi. Tylko jeden telefon żadnej wizyty. Jednak można jeszcze liczyć na bezinteresowną pomoc.
tnt_gt

Post autor: tnt_gt »

pier Trzymam kciuki. Najważniejsze jest pozytywne nastawienie. Na pewno wszystko skończy się dobrze. Wracaj do zdrowia!
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

No i się wyjaśniło, dlaczego moja przesyłka trafiła do celnych ... kupiony przedmiot za ~56$ na wyprzedaży 11.11. Na "Customs declaration" zaznaczony GIFT i wpisana wartość 65.99$, także dziwne by było, gdyby z automatu nie poszło na prześwietlenie :evil:
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Żona jechała po syna, drogą z pierwszeństwem...
Obrazek
Sprawca zaproponował 300zł, po odmowie, okazało się, ze sprawca nie ma dowodu rejestracyjnego, potem zatelefonował po kolegę, że niby to on kierował... Finalnie przyjechała policja, i ... pan "miał powyżej normy". No łapy opadają. :evil: :evil: :evil:

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
ptja

Post autor: ptja »

No to ubezpieczyciel będzie miał regres (ale wobec Ciebie odpowiada i nie daj się zbyć).
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
ptja pisze:No to ubezpieczyciel będzie miał regres (ale wobec Ciebie odpowiada i nie daj się zbyć).
No tak... tylko że to ja będę miał bieganie i załatwianie...

Pozdrawiam
tre33

Post autor: tre33 »

Ale żonie nic się nie stało? Bo kilka tygodni temu koleżanka miała jeszcze mniejsze uszkodzenie, otarcie drzwi... które skończyło się operacją kręgosłupa...
ptja

Post autor: ptja »

Pyra pisze:Witam
ptja pisze:No to ubezpieczyciel będzie miał regres (ale wobec Ciebie odpowiada i nie daj się zbyć).
No tak... tylko że to ja będę miał bieganie i załatwianie...
Odszkodowania za utracone dochody też można dochodzić, ale oczywiście masz rację: do d*...
Całe szczęście, że da się jeździć.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Szkoda, że na samych drzwiach się nie skończyło, bo przez ten błotnik i próg tylko kupe roboty Ci narobił.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
Żonce nic się nie stało, przeciwnik to seat ibiza... A żona na początku nie chciała tym autem jeździć, bo "wielkie bydle". Nie chcę nawet myśleć, co by było gdyby jakimś maleństwem jechała.
Żeby było śmieszniej, ma dziś imieniny.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tOmki

Post autor: tOmki »

http://www.gp24.pl/wiadomosci/bytow/art ... ,id,t.html

Utrata przyczepności na prostej, obstawiam koleinę z wodą. Zjechaliśmy do rowu potem nas obróciło na prawy bok i podszybiem uderzyliśmy w drzewo. Kolega oglądał auto - poduszki nie wystrzeliły.

Jechałem jako pasażer. Kierowca po wypadku nieprzytomny - wstrząsanie mózgu. Ja wyszedłem z auta o własnych siłach, obojczyk do naprawy. Wczoraj włożyli pręty, do usunięcia za 6 tyg. Zwolnienie do końca stycznia.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
tOmki pisze:Kolega oglądał auto - poduszki nie wystrzeliły.
Poduszki mają wiele uwarunkowań, nie zawsze wystrzeliwują... ale kurtyny raczej powinny.
Ponoć producenci dają gwarancję 10 lat, i po tym czasie należy wymienić cały komplet ze sterownikiem.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

tre33 pisze:Ale żonie nic się nie stało? Bo kilka tygodni temu koleżanka miała jeszcze mniejsze uszkodzenie, otarcie drzwi... które skończyło się operacją kręgosłupa...
W ubiegłym tygodniu 3 osoby z rodziny (w tym małe dziecko) jechały autem, poślizg, dachowanie, rów. Nikomu nic się nie stało, bez zadrapań. Policjanci w szoku bo po zobaczeniu auta myśleli że ludziska będą poważnie ranni. Przy tym albo ma się dużo szczęścia albo dużo pecha. Sam brałem udział w dwóch dosyć niebezpiecznych kolizjach, ale widać dwa razy szczęście dopisało, bo maksymalne szkody jakie poniosłem to szkło z bocznej szyby w kubku z kawą :)
joon

Post autor: joon »

Kolizja sprzed paru lat, auto całe a ja miałem L4 na kilkanascie tygodni- inne auto uderzyło w hak holowniczy - kręgi szyjne tego nie lubią :/

Ale takie doświadczenia uczą, tak samo jak niezapięte pasy czy jazda na letnich po lodzie:(
Zablokowany