Czym zastąpić iTP A3 EOS Upgraded
Czym zastąpić iTP A3 EOS Upgraded
Poszukuje następcy iTP A3 EOS który zaczął mi szwankować ( raz działa raz nie)
Założenia:
- bedzie wisiała przy kluczach więc nie za długa
- zasilanie AAA
- jakość nie gorsza niż ITP
- może być z jednym trybem i tak uzywałem tylko najlilniejszego
- cena do 110zł
- ma dobrze świecić
Założenia:
- zasilanie AAA
- cena do 110zł
- ma dobrze świecić
Ostatnio zmieniony niedziela 05 mar 2017, 16:33 przez przemas22, łącznie zmieniany 1 raz.
Rewelacyjna latarka, używam jej od ponad roku przy kluczach non-stop i nie zamieniłbym jej na nic innego. Rzeczywiście strumień jest szeroki - czyli w sam raz na krótki dystans. Lumenów 30, czyli nie powalająco dużo, ale spokojnie wystarcza. Dzięki temu na 1xAAA działa 3h, a nie 1h jak np. Tank009.przemas22 pisze:A co myślicie też o Fenixie 05 podobno daje szeroki strumien i jest malutka ale czy nie bede narzekał na mało światła po przesiadce.
Porównując jakość ITP, Tanka i Fenixa, jako zwycięzcę wskazuję Fenixa - jest bardzo dobrze zrobiony.
Skuszony ceną kupiłem jednak Tank 007 e09. i nie żałuje. Jakość wykonania ok, świeci troche mocnej jak A3. Duża zaleta dla mnie jest pamięc trybu. Jako wade daje nie tak idealny punkt jak A3. Szwagrowi się spodobał tank. Jemu też zamówilem i swiecą zupelnie inaczej. Te dwa egzemplarze różnia się zarówno w rozkładzie światła jak i kolorze Także można trafic na lepszy i gorszy egzemplarz
Ostatnio zmieniony niedziela 05 mar 2017, 16:31 przez przemas22, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
a może coś takiego:
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... tra-mini-l
Opinie na anglojęzycznych forach ma pochlebne.
Zamówłem sobie taką ostatnio, niestety przesyłke mam "Ship via International Airmail", więc obawiam się czy kiedykolwiek do mnie dotrze.
Pozdawiam
a może coś takiego:
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... tra-mini-l
Opinie na anglojęzycznych forach ma pochlebne.
Zamówłem sobie taką ostatnio, niestety przesyłke mam "Ship via International Airmail", więc obawiam się czy kiedykolwiek do mnie dotrze.
Pozdawiam
Mam solarforce x3 i szczerze odradzam,lepiej kupić chyba chinola noname za 10zł niż chinola za 5 dych.Głowica giba się na gwińcie,raz się załącza a raz nie,włączyć toto jedną spoconą ręką to duży problem.Wyśle to zaraz do naprawy do grega a jak nie da rady to na śmieci.
Ogólnie powiem tak może to i fajna latarka ale dla kolekcjonów-wsadzić ją do szuflady i wyjąć raz na 4 miesiące żeby jej zdjęcie zrobić albo jakiś unboxing jej zrobić na yt.Jak Pójdzie w robote to zaraz się z nią problemy zaczynają-moja zaczęła mi działać na nerwy po wyświeceniu już trzeciej baterii.Teraz jestem chyba na etapie dziesiątej i mam tego chinola naprawde dosyć Któregoś dnia ją położe na kowadle i walne sobie młotem 5kg dla rozładowania frustracji
Ogólnie powiem tak może to i fajna latarka ale dla kolekcjonów-wsadzić ją do szuflady i wyjąć raz na 4 miesiące żeby jej zdjęcie zrobić albo jakiś unboxing jej zrobić na yt.Jak Pójdzie w robote to zaraz się z nią problemy zaczynają-moja zaczęła mi działać na nerwy po wyświeceniu już trzeciej baterii.Teraz jestem chyba na etapie dziesiątej i mam tego chinola naprawde dosyć Któregoś dnia ją położe na kowadle i walne sobie młotem 5kg dla rozładowania frustracji
-
Re: Czym zastąpić iTP A3 EOS Upgraded
Wyczyść płytkę, wyjmij sprężynkę i tam też wszystko wyczyść a potem złóż i zobacz czy pomogło.przemas22 pisze:Poszukuje następcy iTP A3 EOS który zaczął mi szwankować ( raz działa raz nie)
Założenia:
- zasilanie AAA
- cena do 110zł
- ma dobrze świecić
Witam wszystkich serdecznie. Ja zastąpiłem latareczkę itp A3 upgraded ciut większą CREE Q5 1 Mode 100Lumen AAA Mini pocket EDC. Światła daje baardzo dużo, minusem jest rozmiar. Szerokość 17mm. Jedyne co to do tej szerokości trzeba się przyzwyczaić. Na chińskim ebay-u 8,5 dolara. W dniu zakupu kurs był akurat 3,60zł także wyszło całkiem tanio.