SecurityIng SF82

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
madkeinam

Post autor: madkeinam »

\
Aha aha, widziałem ten filmik, u mnie to tak łatwo nie idzie. Wydaje mi się, że jest on jeszcze przyklejony. Próbowalem rozgrzać to wszystko ale nic to nie dało, teraz się głowica chłodzi, zobaczymy czy to coś da.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Post autor: cpt.Nemo »

A tak z ciekawości masz w przedziale na baterie ten dystans między akumulatorami ? Taką długą gwiazdkę :)
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

Wykręć mikrostyka z boku i cienkim śrubokrętem przez otwór od włącznika wypchaj driver.

Później będziesz musiał wykręcić śrubę która trzyma pewnie mcpcp przy refie bo piguły może wcale nie być.
madkeinam

cpt.Nemo pisze:A tak z ciekawości masz w przedziale na baterie ten dystans między akumulatorami ? Taką długą gwiazdkę :)
Nie mam, jest tak jak na tym filmiku.
Wykręciłem styk ale wypchnąć też się nie da.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

madkeinam pisze: Nie mam, jest tak jak na tym filmiku.
No ale na filmiku jest wyraźnie miejsce gdzie się wkłada akumulatory i tam jest taka "wkładka" żeby nie latały i się nie przemieszczały.
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
vin324pl

Post autor: vin324pl »

Przyszła mi czarna przed momentem - koronka siedzi na pewno na kleju bo wstępny test na podeszwie buta nie pomaga.
Ach jak ja nie cierpię tego paprania się z rozklejaniem latarki po Chińczykach ... no ale że moja to się nie będę patyczkował z driverem, tylko z koronką będzie 7 darów pewnie ... :roll:
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Awatar użytkownika
vin324pl

vin324pl pisze:Przyszła mi czarna przed momentem - koronka siedzi na pewno na kleju bo wstępny test na podeszwie buta nie pomaga.
Ach jak ja nie cierpię tego paprania się z rozklejaniem latarki po Chińczykach ... no ale że moja to się nie będę patyczkował z driverem, tylko z koronką będzie 7 darów pewnie ... :roll:
Z innym butem poszlo i moim oczom ukazala się nicość Hehe
Obrazek
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
madkeinam

No są te wycięcia na akusy żeby sie nie kolebotały, myślałem, że w środku jeszcze coś ma być.
Koronka u mnie odkręciła się bez problemu, nie ma śladów kleju. W razie zawzięcia się na driver... jest jakiś sprawdzony pasujący z ochroną ogniw przed rozładowaniem?

Zajrzałem spod reflektora.... u mnie nicość wygląda inaczej niż w czarnej. podłoże ledów opiera się na wysmarowanych krawędziach ok. 3 mm.
Obrazek
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Jedno co mnie trochę martwi to wygląda na to że akumulatorki muszą mieć wystający plus :( Bo moje postlaptopowe raczej maja równy :(
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
vin324pl

We wszystkich wynalazkach typu king , small sum czy courui tak jest ( przy zasilaniu kilku ogniw równoległym) .
Zestaw rowerowy:
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

No dobra :) Któryś z naszych dostawców ma takie czy trzeba sie do sklepu udać ?
Pozdrawiam, Leszek
maro21

Post autor: maro21 »

Kup magnesy neodymowe albo poświęć 4 sztuki i dolej cyny ;)
Ganzo G718B
wrogu

Post autor: wrogu »

A nie lepiej zalutować mosiężny krążek/wałek etc? Albo jakiś element jubilerski?
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Nawet solidna kropla cyny daje rade.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

piciex pisze:kurdolf, tam są XM-L2 także po samej benzynie tak łatwo nie zdmuchniesz
Kilka dni temu skalpowałem tego małego secutiringa z oryginalną xm-l, poleżała całą noc w benzynie i rano jednym zdmuchnięciem zeszła idealnie cała soczewka nawet żaden pypek nie został jak przy ściąganiu pensetą ;)
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
ODPOWIEDZ