Etui do latarki
Etui do latarki
Latarka towarzyszy mi (prawie)zawsze i wszędzie więc trzeba ją w czymś przenosić. Fabryczne etui UltraFire poddało się po kilku miesiącach...
Zostało mi kilka kawałków skóry naturalnej po innych projektach i postanowiłem ją wykorzystać. To moja druga praca ze skórą więc produkt dalece niedoskonały... Hand made.
Proszę o konstruktywną krytykę
Więcej zdjęć na blogu.
Zostało mi kilka kawałków skóry naturalnej po innych projektach i postanowiłem ją wykorzystać. To moja druga praca ze skórą więc produkt dalece niedoskonały... Hand made.
Proszę o konstruktywną krytykę
Więcej zdjęć na blogu.
Ostatnio zmieniony środa 02 gru 2015, 11:34 przez SP5VR, łącznie zmieniany 3 razy.
Zamawiam jeden taki!!
Jedną rzecz bym dodał, mały otwór na dole, głównie po to żeby mieć kontrolę nad tym czy latarka jest wyłączona.
73!
Jedną rzecz bym dodał, mały otwór na dole, głównie po to żeby mieć kontrolę nad tym czy latarka jest wyłączona.
73!
Ostatnio zmieniony wtorek 01 gru 2015, 21:07 przez info, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziekuję bardzo
Pomysł z otworem bardzo dobry. Po "zmontowaniu" całości też o tym pomyślałem... W następnych egzemplarzach będzie p-otwór rewizyjny.
Muszę sobie zrobić kilka etui: do spodni, do światecznego ubrania, do garnituru...
Bardzo fajna zabawa takie szycie. Polecam szczególnie zestresowanym. Idealnie relaksuje.
Pomysł z otworem bardzo dobry. Po "zmontowaniu" całości też o tym pomyślałem... W następnych egzemplarzach będzie p-otwór rewizyjny.
Muszę sobie zrobić kilka etui: do spodni, do światecznego ubrania, do garnituru...
Bardzo fajna zabawa takie szycie. Polecam szczególnie zestresowanym. Idealnie relaksuje.
Ostatnio zmieniony środa 02 gru 2015, 11:34 przez SP5VR, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
S2+ do garnituru?
Już prędzej jakieś dyskretne maleństwo na AAA np. http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_227504.html
Już prędzej jakieś dyskretne maleństwo na AAA np. http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_227504.html
pietros, czepiasz się jak moja małżonka . Scyzoryk też noszę zawsze. I zwykle nie na darmo tacham to wszystko ze sobą.
Ostatnio zmieniony środa 02 gru 2015, 08:37 przez fotorondo, łącznie zmieniany 1 raz.
smokuxx1987 kaleczy dopóki człowiek nie kapnie się z której strony nie dotykać... to tak jak z lutownicą hi hi...
Etui jest w rzeczywistosci mniejsze niż na zdjęciach. Perspektywa aparatu w smartfonie wszystko popsuła. Dziś zrobię zdjęcia lustrzanką to podmienię.
Etui jest w rzeczywistosci mniejsze niż na zdjęciach. Perspektywa aparatu w smartfonie wszystko popsuła. Dziś zrobię zdjęcia lustrzanką to podmienię.
Ostatnio zmieniony środa 02 gru 2015, 11:35 przez SP5VR, łącznie zmieniany 1 raz.
No to może http://www.banggood.com/Lumintop-Tool-A ... 29235.html będzie pasowała bardziej. Oczywiście schowana w wewnętrznej kieszeni marynarki.piciex pisze:A to "dyskretne maleństwo na AAA" to bardziej do białego kitla pasuje niż do garnituru.
.fotorondo pisze:Scyzoryk też noszę zawsze. I zwykle nie na darmo tacham to wszystko ze sobą.
Nóż też staram się mieć zawsze przy sobie. Do garnituru proponuję Kershaw Chill, cienki, lekki, z pełnowymiarowym ostrzem i do tego pięknie się prezentuje.