JKK35 - kilka pytań

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Wojtk

JKK35 - kilka pytań

Post autor: Wojtk »

Witam. Ostatnio natrafiłem na taką latarkę na banggood: JKK35 i chciałbym zapytać, czy ktoś ją zna lub przynajmniej ze zdjęć i specyfikacji mógłby podać mi jej wady. Jaki to sterownik? Czy jest waszym zdaniem wystarczający? Może ktoś znajdzie wersję z mocniejszym (tak, mam w planach modowanie)? Jeśli ktoś miał dłużej do czynienia z tym modelem, to chcialbym też wiedzieć czy opłaca się w niej wymieniać paste/przewody (innymi słowy czy oryginalne są coś warte) lub skalpować diodę. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wtorek 01 gru 2015, 01:23 przez Wojtk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Tutaj masz parę słów o tej latarce z odnośnikiem do hiszpańskojęzycznej recenzji w przedostatnim poście- google tłumacz daje radę. ;-)
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

Google tłumacz daje radę o ile tłumaczy się do angielskiego, bo do polskiego nie polecam ;).
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Jeśli dobrze widzę to sterownik składa się z 3 sekcji 6xAMC 380mA, więc po zmostkowaniu sprężyn (szczególnie tej łączącej sterownik z zasobnikiem na aku), można robić kanapki na fabrycznych AMCkach i uzyskać większą moc.
ODPOWIEDZ